Üzletfejlesztési menedzser

Az Aspectis Kft. - Magyarország egyik vezető biztonságtechnikai disztribútora - üzletfejlesztési menedzsert keres csapatába.

Te vagy az ideális jelölt, ha a biztonságtechnika a véredben van, releváns munkatapasztalattal rendelkezel, beszélsz angolul és szeretnél egy olyan gyártó képviselőjeként dolgozni, melynek referenciái közt szerepel a Duna Aréna vagy az éppen megújuló Szépművészeti Múzeum.

Izgalmas feladatok várnak Rád…

A pozícióban lehetőséged nyílik együttműködni az iparág jelentős gyártójával és az ország vezető biztonságtechnikai és IT cégeivel. Feladatod lesz a potenciális partnerekkel történő napi kapcsolattartás, oktatások, termékismertetők szervezése részükre és a különböző projektekben történő segítésük.

Heti rendszerességgel egyeztetni fogsz a Hanwha központjával, illetve részt veszel az oktatásokon is. A fő cél, hogy minél jobban átlásd a gyártó megoldásait, és ezeket az információkat továbbítani tudd a potenciális és meglévő partnerek irányába.

Az új üzleti lehetőségek feltárása is a feladatod szerves részét képezi, amelynek keretében helyszíni demókat, teszteket szervezel majd, hogy be tudd mutatni a lehetőségeket a végfelhasználó, vagy potenciális partner számára.

Marketing jellegű feladataid is lesznek, mint amilyen a különböző anyagok fordítása, cikkek írása biztonságtechnikai, IT szakmai lapok számára, kiállításokon való részvétel, illetve számítunk a proaktivitásodra is ezen a téren.

Ezt várjuk el…

Mivel a pozícióhoz kapcsolódóan telefonálni, adminisztrálni és utazni is szükséges, így Te ezekhez készségekkel és jogosítvánnyal rendelkezel, mi viszont céges telefont, számítógépet és autót biztosítunk részedre. Amennyiben éppen nem úton vagy, úgy remek irodai hangulat vár rád egy sikeres közösségben. Számunkra az is fontos, hogy ne csak a munkában, de a magánéletben is elérd céljaidat, ezért a folyamatos szakmai fejlődés mellett kiemelt bérezést kínálunk számodra!

A pozíció betöltéséhez rendelkezned kell magabiztos angol nyelvtudással szóban és írásban, de nyelvvizsga bizonyítvány nem kérünk. B kategóriás jogosítvány is kelleni fog, hiszen sokat leszel úton külső helyszínekre. A biztonságtechnikai értékesítési tapasztalat elengedhetetlen a pozíció betöltéséhez.

A munkakör betöltésének során előnyként értékeljük, ha jelenleg is biztonságtechnikai értékesítőként dolgozol, vagy rendelkezel releváns kapcsolati tőkével.

Milyen lesz a fizetésed? NEM versenyképes, hanem…

Tudjuk, hogy ahhoz, hogy előre tudj lépni az életben és meg tudd valósítani céljaidat nem elegendő, ha jó fizetést adunk. Legfontosabb értéknek tartjuk a tisztességet és a becsületességet, és ezt a juttatásokban is tükrözzük. Amennyiben elkezdjük az együttműködést, garantáljuk, hogy elégedett leszel a bérezéssel.

Ezen felül a munkádhoz is megadunk minden segítséget, amire szükséged lesz. A hatékonyságot és a kényelmet szolgáló, prémium kategóriás irodabútorokkal szereltük fel irodánkat, de céges telefont és saját laptopot is biztosítunk. Ha pedig körvonalazódott, hogy hosszú távon is együtt tudunk működni, úgy akár egy céges autóról is beszélhetünk majd.

Megbecsüljük a hűséget, ezért a nálunk eltöltött idő alapján, sávosan növekvő egészségbiztosítást is biztosítunk, ezzel is támogatva a fizikai és mentális jólléted.

Mivel kis létszámú vállalkozás vagyunk, nincsenek hangzatos pozícióink. Mi tudásban, egymás megbecsülésében, emberi kapcsolatokban és anyagilag lépünk együttesen előre.

Hogyan jelentkezhetsz?

Nézd át weboldalunkat, hogy még több információt megismerj rólunk és küldd el az önéletrajzodat a info@aspectis.hu email címre. Kérlek a tárgymezőben tüntesd fel, hogy Üzletfejlesztési menedzser pozícióra jelentkezel.

Ha írsz egy motivációs levelet is arról, hogy miért szeretnél nekünk dolgozni, akkor garantáltan visszahívunk telefonon!

Üdvözlettel,

Az Aspectis Kft. csapata

Hírlevél feliratkozás