Adatvédelmi tájékoztató

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte cégünket és az általunk forgalmazott márkákat. Ahhoz, hogy kapcsolatban legyünk egymással, szükséges bizonyos személyes adatait kezelnünk. Ennek keretében azonban kiemelten fontosnak tartjuk az Ön személyes adatainak védelmét. Az alábbi ismertető azt a célt szolgálja, hogy tisztában legyen az Aspectis Kft. (továbbiakban: Aspectis) által követett adatkezelési irányelvekkel és személyes adatainak kezelésével.

Az Aspectis személyes adatot kizárólag a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezel, azok felhasználása során szigorúan betartja a hatályos európai uniós és magyar adatvédelmi rendelkezéseket. Jelen adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóból Ön részletesen tájékozódhat az adatkezeléssel kapcsolatos jogairól, lehetőségeiről, valamint az Aspectis Kft. ezzel kapcsolatos kötelességeiről és intézkedéseiről.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amikor Ön felveszi a kapcsolatot velünk, tudomásul veszi, hogy egyes személyes adatait kezelni fogjuk a jelen tájékoztató alapján. Személyes adatainak kezelése nélkül bizonyos szolgáltatásainkat nem tudjuk nyújtani Önnek, azonban ehhez szükségünk van az Ön kifejezett hozzájárulására.

Ön bármikor visszavonhatja hozzájárulását az adatkezeléshez amennyiben azt már nem kívánja, illetve kérheti adatainak módosítását, helyesbítését és az adatkezelés korlátozását. Az Aspectis nem továbbítja az Ön adatait harmadik félhez, azokat az eseteket kivéve, amikor bizonyos tevékenységhez – elsősorban marketing kampányok lebonyolítása – olyan partnerek szolgáltatását veszi igénybe, akikre az adott feladat elvégzéséhez szüksége van. Ezen adatfeldolgozók magatartásáért az Aspectis felelősséget vállal.

Részletes adatvédelmi nyilatkozatunkat IDE kattintva tekintheti meg. 

 

Hírlevél feliratkozás