Blog
Az Axis lenyűgöző és rugalmas adatvédelmi megoldása videomegfigyeléshez
Az Axis Communications bemutatta az AXIS Live Privacy Shieldet, a piac egyetlen végponti (edge) analitikáját, amely a kamerákon futva valós időben, teljes sebességgel maszkolja/takarja ki a videofelvételekről az embereket. A megbízható és költséghatékony megoldással megfelelhet az adatvédelmi szabályozásoknak, mégis láthatja, mi történik a helyszínen.
A megfelelő 2N interkom kiválasztása sosem volt még ilyen egyszerű
Spóroljon időt a megfelelő 2N IP interkom kiválasztásánál! Az új 2N Project Designer 1.0-val egyszerűen és gyorsan megtalálhatja az egyes projektekhez illő modelleket.
Axis cikk: A mozgásérzékelés módjai
A mozgásérzékelésnek számos módja van, de melyik a legmegfelelőbb az Ön számára? A különféle kihívásokhoz különböző megoldások passzolnak a legjobban. Tekintsük meg a leggyakrabban használt mozgásérzékelési technológiákat és az erősségeiket.
Milestone Upgrade limitált idejű promóciók
Két promóciója is elérhető 2019. októberéig a Milestone Systems-nek, amelyekkel sokkal olcsóbban, bizonyos esetekben külön költség frissíthet a Milestone XProtect VMS-nek továbbra is támogatott kiadásaira.
Net2Online – Paxton rendszer kezelése bárhonnan, böngészőből
A Paxton bejelentette a Net2 szoftverének legújabb verzióját, amelynek a legnagyobb újdonsága a Pro kiadáshoz érkezett; külön költség nélkül elérhetővé vált hozzá a Net2Online, amely lehetővé teszi a Paxton rendszerek interneten keresztüli, mégis biztonságos kezelését távolról.