Blog
Közeleg a Wisenet7, az új AI SoC a Wisenet kamerákba!
Beharangozó videót és dedikált weboldalt kapott a Hanwha Techwin következő generációs system on a chipje, amely a Wisenet kamerák lelke lesz a jövőben.
Megjelent a Milestone XProtect 2019 R3: fókuszban a keresés funkció
Milestone Systems VMS-ének a legújabb verziója központi keresés funkciót hoz magával a Milestone XProtect Smart Clientbe, amely által a felhasználók mostantól még gyorsabban és okosabban vizsgálhatják át a felvételeiket. További újdonság még az Adaptive Streaming funkció, a fejlesztett eszközjelszó-kezelés, és az új Driver Framework.
SecuriForum 2019: Zsebelje be az Aspectis kuponok egyikét
2016 és 2017 után idén októberében harmadik alkalommal kerül megrendezésre a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia. Találkozzon velünk, az Aspectis csapattal, az M standon, ahol egy akár 50 000 forint értékű kupont is bezsebelhet!
A Hanwha Techwin Platinum Technológiai Partner lett a Milestone-nál
A Milestone Technology Partner Programnak „Platinum Technology Partner” tagjává vált a Hanwha Techwin.
A videotechnika izgalmas és újszerű felhasználási módjai
Néhány évtized leforgása alatt a videomegfigyelés számos technológiai változáson ment keresztül — a hagyományos analóg CCTV-től a mai digitális és mesterséges intelligenciával kiegészített megoldásokig. A videotechnika használata még a korábbiaknál is egyre gyorsabban és gyorsabban fog terjedni és egészen újszerű felhasználási területei is lesznek, hiszen a fejlett technológiák lehetővé teszik új típusú problémák megoldását is.