Blog
MBF - Köszönjük!
Aspectis csapatunk ismét arany fokozatú támogatóként vett részt a Magyar Biztonsági Fórum által szervezett MBF konferencián. Végtelenül hálásak vagyunk partnereinknek, hogy meglátogattak minket standunkon, mert ismét bizonyítást nyert, hogy kapcsolataink messzemenőleg túlmutatnak a szakmai dolgokon.
MBF XI. konferencia - Mi ott leszünk!
Az idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a biztonságtechnikai szakma egyik legmagasabb színvonalú rendezvénye az MBF konferencia. Természetesen mi sem maradhatunk távol!
Wisenet - A bi-spektrumú hőkamera
A Wisenet - be kell valljuk - kicsit lemaradt a hőkamera boom-ról. A Covid19 kitörésekor minden gyártó bombázta a végfelhasználókat hőkamerás megoldásaikkal, ám a Wisenet majd egy évre rá jelentkezett a bi-spektrumú hőkamerával, amelyre utólag elmondhatjuk, megérte várni.
Új High-end rögzítők a Wisenet kínálatában
Mint azt már megszokhattuk, a Hawnha Techwin fejlesztéseivel nemhogy követi a videós rögzítési trendeket, hanem innovációval elébe is megy. Így történt ez most is az új Wisenet P sorozatú prémium NVR termékével, amely Intel SoC chipsettel ellátott, AI funkciók rögzítésére alkalmas, nagy rendelkezésre állású rack méretű rögzítő.
Wisenet WAVE 4.2 - VMS rendszerek új generációja
Megérkezett a Wisenet WAVE v4.2, a Hanwha Techwin legújabb generációs VMS rendszere, amely az AI megoldásokra alapozva nyújt a videós megfigyelésen túl hatékony, eseményalapú incidenskezelést. Számos felhasználói elvárást implementált új kiadásába a Wisenet WAVE, amely kulcsszava továbbra is az egyszerűség.