Blog
2N Intercom-ok automatizált megoldásai
Többet vár egy kaputelefontól, mint hívások lebonyolítása és ajtónyitás? Akkor a 2N eszközeit Önnek találták ki! A 2N Intercom-ok számtalan lehetőséget biztosítanak az integrációra és az összetett feladatok elvégzésére. Ráadásul a 2N ehhez előre elkészítette a legnépszerűbbek konfigurációit. Lapozzon és tudjon meg többet!
Év végi jókívánságok & AXIS nyereményjáték
2020 sokáig emlékezetes év marad. Szinte minden a Koronavírus járvány körül forgott. Minden nehézség ellenére itt vagyunk az év végi ünnepek előtt és reménykedve várjuk a Karácsonyt és az Új Esztendőt! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani partnereinknek és egyben egy játékra invitálunk mindenkit az Axis jóvoltából.
5 év garancia MINDEN AXIS termékre!
Az Axis Communications az eddigi 3 évről 5 évre emelte a termékeire vonatkozó garanciát. Ezt a lépés a vállalat magas minőség iránti elkötelezettségét mutatja és azt, hogy ügyfeleinek költséghatékony megoldásokat szeretne nyújtani.
Látogasd meg a PLANET Virtuális Kiállítását!
Ezekben a járvány sújtotta időkben gyakorlatilag teljesen ellehetetlenültek a korábbi években megszokott szakmai kiállítások, melyeken a gyártók bemutathatták a nagyközönségnek legújabb fejlesztéseiket. A PLANET gondolt egy merészet és a virtuális térbe költöztette standját.
Itt a Wisenet kamerák új motorja: Wisenet7 chipset
A legnagyobb innováció is egy aprósággal kezdődik. 2020 augusztusában megjelent a 30 év tapasztalatát és innovációját ötvöző Wisenet7 chippel rendelkező termékcsalád. Ezzel a Hanwha ismét az iparág egyik legerősebb processzorát küldi harcba a mai videós megfigyelés terén.