Blog
2N sikertörténet: luxus lakókomplexum Bécsben
Nem csak nálunk, Magyarországon népszerűek a 2N termékei. Egy 53 lakásos luxus lakókomplexum Bécsben a legújabb, nagysikerű projekt a sok közül, amely a 2N élvonalbeli IP-alapú beléptető egységeivel és interkomjaival lett kivitelezve.
Ha magasabb minőségű videó, akkor magasabb bitráta. Vagy mégsem?
Gyakori tévedés, hogy a jobb minőségű videó mindig magasabb bitrátával jár. Nyilván van összefüggés, azonban a valóságban egyéb tényezők is befolyásolják a bitrátát, ezáltal a sávszélesség- és tárhelyigényét a videóknak, amelyek miatt gyakran éppen az ellenkezője az igaz, úgymint a rosszabb minőségű kép jár nagyobb bitrátával.
Milestone disztribútori konferencián jártunk
Idén első alkalommal került megrendezésre a Milestone Systems disztribútori konferenciája a régiónkban. Cégünk a Milestone Care Plus szolgáltatás értékesítésén elért kimagasló növekedésért részesült díjazásban.
Axis - A hálózati audió legújabb trendjei
A hálózati audió dinamikuson bővülő üzletág. A technológiai fejlődés számos új lehetőséget nyit az audió hálózati rendszerekbe integrálására.  A közelmúltban Amszterdamban megrendezett Integrated Systems Europe, (ISE)  konferencián, amelyen az Axis is részt vett, pár nagyon érdekes, a hálózati audió felhasználásával és funkcióival kapcsolatos trend körvonalazódott.
A BriefCam megoldása hitelesítést kapott a Milestone-tól
A BriefCam, a videotartalom analitika és Video Synopsis® megoldások iparvezető ellátója, bejelentette, hogy a bővíthető videotartalom analitika platformja ismét elnyerte a hitelesítést a Milestone Systems XProtect VMS-hez. A BriefCam v5.3 videotartalom analitika platformja elérhető a Milestone Marketplace-ről, amely a Milestone új digitális piactere.