Blog
A bitráta csökkentése Axis Zipstreammel
A videomegfigyelő iparban mindenki kiváló minőségű videót szeretne. Azonban a kép minden részlete sávszélességet használ a hálózaton és tárterületet a tárhelyen. Habár manapság a tárhelyeket viszonylag olcsón be lehet szerezni, mégis a megfigyelő rendszer árának a nagy részét adják. A sávszélességnél is, ahol ugyan a hálózati kapacitás egyre növekszik, magas minőségű videó továbbításánál még így is gyakori a hálózati torlódás. Szóval mit tehetünk a tárhely és sávszélesség korlátozásai ellen?
Aspectis az MBFX konferencián
Az idei évben nagy dobásra készül az MBF, hiszen sorrendben immáron a X. konferenciáját tartja, melynek ezúttal a Hotel Azúr – Siófok ad otthont. Vissza a gyökerekhez! Ez adja a konferencia alapját, aminek lényege, hogy egy olyan fórumot biztosítson a biztonságtechnikai szakmának, ahol tapasztalatokat lehet cserélni, megosztani egymással olyan gondolatokat, amelyek mások számára is hasznosak lehetnek és természetesen tanulni. A konferencia egyben nemzetközivé is válik, amelyet külföldi előadók megjelenése fémjelez. Az Aspectis – mint az elmúlt években mindig – természetesen jelen lesz, ezúttal ezüst fokozatú kiállítóként. Ha szeretne többet megtudni a konferenciáról és az Aspectis idei jelenlétéről, nincs más dolga, mint ide kattintani!
A 2N® beltérikre már SOS gombot is köthet
Ajtócsengő gombot már eddig is csatlakoztathatott 2N beltéri egységekhez. A legújabb 2.28-as firmware-rel azonban az ajtócsengő gomb helyére SOS gombot köthet.
Milestone: 1 150 új eszközhöz érkezett támogatás 2019-ben
A Milestone Systems kiadta a Device Pack 10.7a-t a Milestone XProtect videomegoldásokat használó partnerei és ügyfelei számára. Így az XProtect VMS már több mint 8 650 modellt támogat, amelyek közül 1 150 db 2019-ben került hozzáadásra.
Megjelent a Netavis Observer 5.0.1
Fejlesztések és új kamera driverek kaptak helyet a Netavis Observer legújabb verziójában.