Blog
WDR Technológia Hanwha módra
Uri Guterman, a Hanwha Techwin Europe Termék & Marketing igazgatója a következőképpen magyarázza el a Széles dinamikatartomány lényegét és a technológia videomegfigyelő rendszerek számára nyújtott előnyét.
A PAXTON PIACRA DOBTA A PAXLOCK PRO-T!
A Paxton piacra dobta legújabb vezetéknélküli beléptető megoldását a Paxlock Pro-t!
ÁTFOGÓ HÁLÓZATI ESZKÖZKEZELŐ MEGOLDÁST FEJLESZTETT AZ AXIS
Az Axis Communications bejelentette átfogó eszközkezelő megoldását, amely könnyű, költséghatékony és biztonságos felügyeletet biztosít a védelmi hálózat valamennyi eszközére. Az AXIS Device Manager nevű eszközkezelő megoldással minden fontosabb telepítés és operatív feladat egy felületről menedzselhető.
VILÁGÚJDONSÁG! ITT A 2N LTE VERSO INTERCOM
A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018 márciusában bejelentett 2N LTE Verso Intercom. A készülék különlegessége, hogy egy 12V-os tápellátáson kívül egyáltalán nem igényel egyéb kábelezést, ami az alkalmazott LTE technológiának köszönhető, amelyet a világon elsőkét alkalmazott a 2N ilyen célokra.
Aspectis csocsó bajnokság az MBF Konferencián
Az Aspectis Kft. ismételten megrendezi csocsó bajnokságát az MBF konferencián. A tavalyi sümegi MGF konferencián nagy sikert aratott az akkor első ízben megrendezett csocsó bajnokságunk.