Blog
Hanwha Techwin elindította a szerver nélküli ANPR megoldását kis helyszínek kezelésére
A Hanwha Techwin kibővítette az intelligens forgalomkezelési termékpalettáját a rendkívül költséghatékony szerver nélküli ANPR bemutatásával.
III. SECUSzerda az Aspectis támogatásával
2020 február 12-én került sor a III. Secuszerda rendezvényre az MBF szervezésében, melyet ezúttal az Aspectis támogatott. A rendezvény a szakma számára biztosít egy újszerű, kötetlen fórumot, melynek keretében egy-egy témát járunk körül a lehető legtöbb szempontból.
Megbízható, magas minőségű audió az Axistól
Az Axis-nál tisztában vannak a hálózati audiorendszerek gyártásával járó felelősséggel.
AXIS Parking Violation Detection – a folyamatosabb forgalomért és biztonságosabb városokért...
Az AXIS Parking Violation Detection az egy éjjel-nappali parkolás-megfigyelési megoldás, amely automatikusan küld egy riasztást, ha potenciális parkolási kihágást észlel. Ezzel csökkenthető a forgalmi torlódás és zavarok az illegális parkolás által a városi utakon és más területeken, ahol a parkolási kihágások megzavarhatják a forgalmat.
Netavis Security Cockpit - Biztos kezekben a CCTV rendszere
A Security Cockpit az egy adatanalízis eszköz a CCTV és integrált videoanalízisek adataiból. Minden biztonsággal kapcsolatos eseményt vizualizálni lehet alapos kivizsgáláshoz felhasználó-specifikus dashboardokon és automatikusan elkészített jelentésekkel. Ezen információk birtokában teljesen a felügyelete alatt tarthatja a rendszerét.