Blog
Szociális távolságtartás - WISENET módra
Segítsük az üzleteket a szociális távolságtartás szabályainak betartásában! Hogyan? Ha érdekesnek talál egy kizárólag kamerákra alapozott, licencmentes megoldást, akkor ez a blog bejegyzés Önnek szól!
Új 2N firmware: 2.29
Az új 2.29-es verziójú firmware-rel nem erőlteti az ügyfeleit nem kívánt szituációkba. Frissítse a firmware-ét!
A 2N interkomjai többet tudnak egyszerű ajtónyitásnál és hívásokál
Ismerje meg az Automation szekció végtelen világát, ahol összetett szituációkat állíthat be programozás nélkül. Például, ha valaki megrúgra az ajtót, az interkom hangot játszhat le, aktiválhat egy riasztást és videofelvételt indíthat.
Ingyenes az AXIS Guard Suite analitika csomag
Mivel az Axis azt tervezi, hogy egy ingyenes és még fejlettebb analitikát ad ki az újabb kameráira, ezért a meglévő AXIS Guard Suite analitikát ingyenessé teszi minden kompatibilis kamera számára Április 1-étől.
Testhőmérséklet detektálása hőkamerával
Mint, azt bizonyára te is tapasztalod a koronavírus európai terjedése miatt fokozott érdeklődés mutatkozik az olyan eszközök iránt, melyek alkalmasak arra, hogy a testhő mérésével kimutassák a potenciális fertőzötteket. Számos gyártó kínál erre megoldást, így most mi is szeretnénk tájékoztatni arról, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésedre kínálatunkban, melyek alkalmasak lehetnek erre a feladatra.