Blog
A videotechnika izgalmas és újszerű felhasználási módjai
Néhány évtized leforgása alatt a videomegfigyelés számos technológiai változáson ment keresztül — a hagyományos analóg CCTV-től a mai digitális és mesterséges intelligenciával kiegészített megoldásokig. A videotechnika használata még a korábbiaknál is egyre gyorsabban és gyorsabban fog terjedni és egészen újszerű felhasználási területei is lesznek, hiszen a fejlett technológiák lehetővé teszik új típusú problémák megoldását is.
Közelgő 2N webinár: IP Solution for Smart City and Emergency Communication
Az okos városokról és vészhelyzeti kommunikációról fog szólni a 2N következő üzleti webináriuma, amelyre szeretnénk meghívni kedves partnereinket. A részvétel teljesen ingyenes, csak egy számítógépre és webböngészőre van szükség, illetve előzetes regisztrációra a 2N weboldalán.
EuroPriSe GDPR-ready tanúsítványt nyert az XProtect Corporate 2019 R2
A Milestone XProtect® Corporate 2019 R2 az első a főbb videomenedzsment szoftvertermékek közül, amely megkapta a EuroPriSe GDPR-ready tanúsítványt.
Az Axis lenyűgöző és rugalmas adatvédelmi megoldása videomegfigyeléshez
Az Axis Communications bemutatta az AXIS Live Privacy Shieldet, a piac egyetlen végponti (edge) analitikáját, amely a kamerákon futva valós időben, teljes sebességgel maszkolja/takarja ki a videofelvételekről az embereket. A megbízható és költséghatékony megoldással megfelelhet az adatvédelmi szabályozásoknak, mégis láthatja, mi történik a helyszínen.
A megfelelő 2N interkom kiválasztása sosem volt még ilyen egyszerű
Spóroljon időt a megfelelő 2N IP interkom kiválasztásánál! Az új 2N Project Designer 1.0-val egyszerűen és gyorsan megtalálhatja az egyes projektekhez illő modelleket.