Blog
Aspectis Partner napot tartottunk
Múlt héten Aspectis partner napot tartottunk, ahol kiemelt ügyfeleink képviselőit láttuk vendégül egy közös program keretein belül. Összességében elmondhatjuk, hogy remek évet tudhatunk magunk mögött, s kollegáink kitartó munkája mellett kereskedelmi partnereinknek köszönhetjük, hogy a pandémia időszak alatt is kitartottak mellettünk.
MBF - Köszönjük!
Aspectis csapatunk ismét arany fokozatú támogatóként vett részt a Magyar Biztonsági Fórum által szervezett MBF konferencián. Végtelenül hálásak vagyunk partnereinknek, hogy meglátogattak minket standunkon, mert ismét bizonyítást nyert, hogy kapcsolataink messzemenőleg túlmutatnak a szakmai dolgokon.
MBF XI. konferencia - Mi ott leszünk!
Az idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a biztonságtechnikai szakma egyik legmagasabb színvonalú rendezvénye az MBF konferencia. Természetesen mi sem maradhatunk távol!
Új beszállító az Aspectis portfóliójában
Az Aspectis mindig törekedett arra, hogy portfóliójával minél teljesebb megoldást tudjon nyújtni partnereinek és rajtuk keresztül a végfelhasználóknak. Ezen az úton fontos mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy partneri szerződést kötöttünk a szlovák Gamanet-el, a C4 integrációs platform fejlesztőjével.
ITEXEC 2021 – Vissza egy másik jövőbe konferencia
Több, mint egy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra egy olyan szakmai konferenciáról tudjunk beszámolni, amely nem a virtuális térben, hanem valós körülmények között zajlott. Ez a rendezvény az IT Business szervezésében lebonyolított ITEXEC konferencia, amelyen az Aspectis is képviseltette magát ezüst szponzori minőségben.