Technikai support munkatárs

Mi felkészültünk a mai kor kihívásaira – és Te?

A véredben van az informatikai rendszerek ismerete, az operációs rendszerek és a hálózatok konfigurálása, alkalmazások telepítése? Szívesen dolgoznál Budapesten egy olyan vállalatnál, amely úttörő szerepet vállalt az IP alapú videó hálózatok elterjesztésében? Elégedettséggel tölt el, ha a nem működő dolgokat működővé változtathatod? Szívesen beszélsz másokkal, akár angol nyelven is?

Akkor figyelj, mert csapatunkba Support technikust keresünk…

Az IP alapú videó- és a prémium biztonságtechnikai rendszerek hozzájárulnak egy biztonságosabb, élhetőbb világhoz. Olyan elsőosztályú megoldásokat kínálunk partnereinknek, mint az Axis, Milestone, Hanwha Techwin, Netavis és még további nagy nevek ezen a piacon. Úgy alakítottuk ki portfóliónkat és működésünket, hogy minden tekintetben a szakmai élvonalat és a megbízhatóságot képviseljük.

Ezek várnak Rád…

Technikai support kollégánkként a cég szolgáltatási üzletágában fogod ellátni a feladataidat.

Munkád a szolgáltatási üzletág vezetőjének felügyelete mellett végzed majd, de elvárás a nagyfokú önállóság. Elsődleges feladatod segíteni az ügyfeleket technikai problémáik elhárításában, amelybe beletartozik a garanciális és garancián túli javítások elvégzése, szerverek és munkaállomások installálása, igény esetén konfigurálása.

Munkád része lesz továbbá a kereskedelmi üzletág műszaki támogatása igény szerint. Alapvetően a cég telephelyén leszel majd, ahol prémium minőségű munkakörnyezetet és eszközöket biztosítunk a Számodra, de időközönként helyszíni munkavégzésre is sor kerülhet.

Fontos, hogy nyitott legyél az újdonságok, új technológiák iránt, és képes legyél új ismereteket gyorsan elsajátítani.

Feladatok röviden

  • Gyártói RMA folyamatok gyors és szakszerű kezelése
  • Telefonos support nyújtása elsősorban partnerek részére
  • Helyszíni telepítői feladatok (első sorban szoftver, hálózat konfigurálás)
  • Részvétel gyártói oktatásokon
  • Termékmenedzser, illetve kereskedők munkájának műszaki támogatása
  • Termékek tesztelése

Ezt várjuk tőled…

Beszállító partnereink a legmagasabb minőséget képviselik Európában. A legtöbb esetben angolul kommunikálunk, ezért elengedhetetlen, hogy ne csak tudj legalább társalgási szinten ezen a nyelven, de merj is megszólalni.

Természetesen minden támogatást megkapsz tőlünk – a mindennapi munkavégzésben és a nyelvtanulásban is -, de precizitást, proaktív és önálló munkavégzést is várunk Tőled.

Mivel az általunk képviselt megoldások inkább komplex IT rendszereket alkotnak, túlmutatva a hagyományos biztonságtechnikán, ezért elengedhetetlen, hogy alapos rendszergazdai ismereteid legyenek szoftveres területen. Nem elegendő, hogy fel tudsz telepíteni egy Windows-t, be is kell tudnod állítani megfelelően.

Az IP rendszereink hálózatokban működnek, ezért IP hálózatok, LAN, switchek, routerek, WiFi hálózatok és háttértárak kalibrálásának a kisujjadban kell lennie. A számítógépes hardverek ismerete, összeszerelése, és esetenként a hibák megállapítása, azok javítása is a mindennapi munka része.

Mivel alkalomadtán külső helyszínre is ki kell menni, ezért B kategóriás jogosítvánnyal is rendelkezned kell. És talán ami a legfontosabb: akarj tanulni és fejlődni, mert mi nemcsak követjük a fejlesztéseket, hanem folyamatosan innoválunk.

Eddig izgalmas, ugye? De mit is adunk cserébe?

Számunkra elsődlegesek az emberi kapcsolatok. Olyan munkahelyet építünk, ahol valóban családias légkör uralkodik. Forgalmunkhoz képest egyáltalán nem vagyunk sokan, és nincsenek zárt ajtók nálunk: bármikor, bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Mindez megfelelő rugalmasságot ad a munka/magánélet egyensúly biztosításához.

Azt is pontosan tudjuk, hogy szükség van időnként a kikapcsolódásra ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A mindennapok során erre profi csocsóasztalunk, dartsunk és további csoportjátékok adnak lehetőséget. Rendszeresen tartunk céges rendezvényeket és csapatépítő eseményeket is, hogy valóban értékes munkahelyi, már-már baráti kapcsolatokat tartsunk fenn egymással. Nem azért csináljuk ezt, mert muszáj, hanem azért, mert őszintén hisszük, hogy így tudunk hosszú távon jól együtt dolgozni.

Milyen lesz a fizetésed? NEM versenyképes, hanem…

Tudjuk, hogy ahhoz, hogy előre tudj lépni az életben és meg tudd valósítani céljaidat nem elegendő, ha jó fizetést adunk. Legfontosabb értéknek tartjuk a tisztességet és a becsületességet, és ezt a juttatásokban is tükrözzük. Amennyiben elkezdjük az együttműködést, garantáljuk, hogy elégedett leszel a bérezéssel.

Ezen felül a munkádhoz is megadunk minden segítséget, amire szükséged lesz. A hatékonyságot és a kényelmet szolgáló, prémium kategóriás irodabútorokkal szereltük fel irodánkat, de céges telefont és saját laptopot is biztosítunk. Ha pedig körvonalazódott, hogy hosszú távon is együtt tudunk működni, úgy akár egy céges autóról is beszélhetünk majd.

Megbecsüljük a hűséget, ezért a nálunk eltöltött idő alapján, sávosan növekvő egészségbiztosítás is a juttatások része, ezzel is támogatva a fizikai és mentális jólléted.

Mivel kis létszámú vállalkozás vagyunk, nincsenek hangzatos pozícióink. Mi tudásban, egymás megbecsülésében, emberi kapcsolatokban és anyagilag lépünk együttesen előre.

Hogyan jelentkezhetsz?

Nézd át weboldalunkat, hogy még több információt megismerj rólunk és küldd el az önéletrajzodat az info@aspectis.hu email címre. Kérlek, a tárgymezőben tüntesd fel, hogy Support technikus pozícióra jelentkezel

A munkavégzés helye: Budapest XV. kerület.

Hírlevél feliratkozás