Legújabb termékeink

 

Milestone XProtect 2021 R1
Ahogy a Milestone előre jelezte, az idén a szokásos 3 release helyett kettőt fog piacra dobni. Ezek közül az első, az XProtect 2021 R1 névre hallgató verzió hivatalosan 2021.06.29-én debütál. Ha érdekli, hogy milyen újdonságokat és fejlesztéseket tartogat a Milestone legújabb kiadása, nincs más teendője, mint IDE kattintani!
Wisenet P-szériás 2MP AI kamerák
A Hanwha bejelentette Wisenet P-szériás kameráinak A6000-es sorozatát, így a gyártó AI funkcióinak előnyeit 4K mellett már 2MP felbontásban is élvezhetjük.
Milestone XProtect R3 - Intuitívabb, mint valaha...
A Milestone minden évben 3 új release-t ad ki, melyek menetrendszerűen, az előre bejelentett időpontban jönnek ki. Nem történt ez máshogy az idén sem, novemberre megérkezett az idei utolsó, R3-as változat, amely jelentős fejlesztéseket ígér. Ha szeretne többet megtudni, nincs más dolga, mint egyel tovább kattintani.
Bemutatjuk a PLANET UPOE-400-at
A PLANET UPOE-400 injektor HUB-ja azokra a folyamatosan növekvő igényekre igyekszik széleskörűen alkalmazható megoldást nyújtani, amelyek a piacon megjelenő nagyobb - de Ethernet kábelen még kiszolgálható - teljesítményigényű, eszközök (pl. PTZ kamerák) tápellátását hivatottak biztosítani.
Megjelent a Netavis Observer 5.0.2
Megjelent a Netavis Observer legújabb verziója, amely az 5.0.2-es számot kapta. Számos bugfix és biztonsági javítás helyett kapott a frissítésben.