Legújabb termékeink

 

F101-A XF P1367 robbanásbiztos fix box hálózati kamera
Az egyszerűen telepíthető és integrálható IP kamera alumínium piros házzal kapható, veszélyes területekre, mint például ipari üzemekben való használatra.
5 új PLANET terméket találtunk a fa alatt
A PLANET az ünnepek alatt is aktív volt, az 5 legújabb termékükről találhatnak itt egy összefoglalót.
AXIS P9106-V sarokkamera
Az AXIS P9106-V hálózati kamera 3 MP felbontású, beltéri, sarokba szerelhető kamera, amellyel teljesen beláthatja a helyiséget, amelynek sarkába rögzítették. Kompakt, diszkrét és stílusos megjelenéssel rendelkezik, kialakítása megakadályozza az önsértést. Vandálbiztos, IK10 és IP66 besorolású a háza, így biztonságban fog üzemelni mások számára könnyen elérhető helyeken is. Tökéletesen helytáll liftekben, várókban, de akár rendőrségi kihallgatószobákban és pszichiátriai intézményekben is.
Hanwha Techwin PNM-9320VQP, multidirectional és PTZ kamera egyben
Tovább bővült a prémium Wisenet P sorozat! A Hanwha Techwin bemutatta a rendkívül magas minőségű PNM-9320VQP hálózati kamerát, amely egy 4 szenzoros többirányú kamera és egy beépített PTZ kamera ötvözete. Hogy miért találó párosítás ez? A multidirectional kamerafejekkel a teljes területet áttekintheti 360°-ban, amíg a PTZ kamerával tüzetesebben szemügyre veheti az áttekintés egy részletét, így tökéletes megoldás objektumok detektálására és akár automatikus követésére széles és nyílt területeken.
AXIS T8504-R ipari PoE switch
Az AXIS T8504-R Industrial PoE Switch az egy 4 portos menedzselhető ipari PoE++ Gigabit switch. Továbbá a switch fel van szerelve kettő RJ45 és kettő SFP adat porttal további eszközök csatlakoztatásáért.