Legújabb termékeink

 

Ultra kompakt mini dómok új generációja az Axis-tól diszkrét megfigyeléshez és megnövelt üzleti ha...
Az Axis Communications bejelentette az AXIS M30 hálózati kamera sorozat új generációját. Ezek az ultra kompakt, fix mini dómok tartalmaznak éjjel-nappali funkciót és Széles dinamikatartományt (WDR) a tiszta képekért még akkor is, ha egyszerre vannak a jeleneten sötét és világos helyek.
Két új hálózati hangszóró az Axis-tól proaktív elrettentő megoldásért bármilyen környezetbe...
Az Axis Communications bejelentett egy új megfizethető hálózati mini hangszórót, amely gyakorlatilag bárhova illik és egy új kürthangszórót bármilyen kültéri környezetbe, bármilyen éghajlatba. Mindkét hangszóró lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy reagáljanak incidensekre, amelyeket a kamerájuk detektál, az elkövetők elrettentésére élő szóval vagy előre felvett üzenetekkel.
Új Wisenet 4 csatornás multi-sensor kamerák
A Hanwha Techwin kibővítette a prémium Wisenet P sorozatát három új 4 csatornás multi-sensor kamerával, amelyek arra vannak tervezve, hogy költséghatékony megoldást nyújtsanak objektumok detektálására és követésére széles és nyílt területeken.
XProtect 2020 R1: A Milestone új funkciókkal és erős közösségi fókusszal kezdi az évet
A 2020 R1-gyel a Milestone Systems további funkciókat hoz a VMS-ébe és kibővíti a nyílt platformú ajánlatát az első Video Processing Toolkittel, az ügyfeleinek és partnereinek is örömet okozva.
A PLANET legújabb termékei
PLANET IGS-1600T; PLANET POE-E304: PoE megoldás az RJ45 100 méteres limitációjának legyőzésére; PLANET GSD-504UP: A legkisebb 802.3bt PoE++ switch.