Legújabb termékeink

 

Milestone XProtect 2022 R2
Megérkezett a Milestone Systems VMS szoftverének idei második kiadása, az XProtect 2022 R2, melyben a legnagyobb újítás a Corporate verzióban elérhető XProtect Incident Manager funkció
Wisenet AI 2CH multi-direkciós kamerák
A Wisenet a közelmúltban számos új kamerát mutatott be mind az X- és a P-szérián belül, amelyek elérhető áron kínálnak kiváló képminőséget és mesterséges intelligencián alapuló analitikákat. Ennek a C-sorozatú családnak kiemelkedő tagjai a 2 szenzoros PNM-C7083RVD és PNM-C12083RVD!
Wisenet ROAD AI
A Wisenet új kamerát jelentett be, amelyben kameraszinten telepített megoldással képesek a gépjárművek felismerését kimaxolni. A már korábbról ismert gépjárműkategorizálás már a múlté, az előző analitikai attribútumok kiegészültek olyan további keresési lehetőségekkel, mint gyártmány, modell, szín, típus és rendszám, területi meghatározás, fotó a gépjárműről, s iránymeghatározás. Az FF Group által fejlesztett applikáció kamerán fut - Wisenet ROAD AI néven.
Wisenet - A bi-spektrumú hőkamera
A Wisenet - be kell valljuk - kicsit lemaradt a hőkamera boom-ról. A Covid19 kitörésekor minden gyártó bombázta a végfelhasználókat hőkamerás megoldásaikkal, ám a Wisenet majd egy évre rá jelentkezett a bi-spektrumú hőkamerával, amelyre utólag elmondhatjuk, megérte várni.
Új High-end rögzítők a Wisenet kínálatában
Mint azt már megszokhattuk, a Hawnha Techwin fejlesztéseivel nemhogy követi a videós rögzítési trendeket, hanem innovációval elébe is megy. Így történt ez most is az új Wisenet P sorozatú prémium NVR termékével, amely Intel SoC chipsettel ellátott, AI funkciók rögzítésére alkalmas, nagy rendelkezésre állású rack méretű rögzítő.