Legújabb termékeink

 

AXIS FA1080-E és AXIS FA4090-E moduláris hőkamerák
Az Axis moduláris kamera családja két új hőkamerával bővült. Az új, kültéren is használható AXIS FA1080-E és AXIS FA4090-E moduláris hőkamerák elérhető áron rendelkeznek a hőérzékelés minden előnyével.
PLANET UNI-NMS: hálózatkezelés egyszerűen, központilag
A PLANET Universal Network Management Systemet (UNI-NMS) egy munkaállomásra vagy PC-re telepítve az összes hálózati eszközét egyetlen helyről, központilag kezelheti és mindezt kényelmesen.
AXIS Q1700-LE – rendszámfelismerésből jeles
Az Axis Communications bejelentette a legújabb, kimondottan rendszámfelismerésre tervezett hálózati kameráját, az AXIS Q1700-LE-t, amely idén augusztusában válik elérhetővé. Kristály tiszta és éles képeket képes rögzíteni az akár 130 km/h-val hajtó autókról is!
Új PLANET switch-ek a láthatáron: IFGS-1822TF, ISW-514PTF, IGS-6325-24P4S
Robusztus funkciók ipari Ethernet hálózatokba Plug and Play konfigurációval; Költséghatékony Full PoE+ megoldás IP40-nel; Fejlett Layer 3 menedzselhető PoE megoldás.
Megjelent az XProtect 2019 R2, egyszerű upgrade a megszűnő kiadásokról
Megjelent a Milestone XProtect második frissítése (a háromból) az évben, az XProect 2019 R2. Az új verzió a technológia felelősségteljesebb használatával, új kiberbiztonsági funkciókkal, egyszerűsített teszt licencekkel és új audiofunkciókkal érkezik többek között.