Legújabb termékeink

 

Milestone XProtect R3 - Intuitívabb, mint valaha...
A Milestone minden évben 3 új release-t ad ki, melyek menetrendszerűen, az előre bejelentett időpontban jönnek ki. Nem történt ez máshogy az idén sem, novemberre megérkezett az idei utolsó, R3-as változat, amely jelentős fejlesztéseket ígér. Ha szeretne többet megtudni, nincs más dolga, mint egyel tovább kattintani.
Bemutatjuk a PLANET UPOE-400-at
A PLANET UPOE-400 injektor HUB-ja azokra a folyamatosan növekvő igényekre igyekszik széleskörűen alkalmazható megoldást nyújtani, amelyek a piacon megjelenő nagyobb - de Ethernet kábelen még kiszolgálható - teljesítményigényű, eszközök (pl. PTZ kamerák) tápellátását hivatottak biztosítani.
Megjelent a Netavis Observer 5.0.2
Megjelent a Netavis Observer legújabb verziója, amely az 5.0.2-es számot kapta. Számos bugfix és biztonsági javítás helyett kapott a frissítésben.
Az Axis belép a testkamerák piacára a világ legrugalmasabb megoldásával
Az Axis Communications – a hálózati videó ipar évtizedes piacvezetője – bejelentette első testkamera megoldását a hatósági és privát biztonsági piac szereplői számára. A megoldás – beleértve a robusztus kamerát, dokkolót és vezérlőt is – nyílt rendszer architektúrára épül, így széleskörűen integrálható videó-menedzsment rendszerekkel (VMS) és (EMS) így nyújtva a piac legrugalmasabb megoldását.
UPOE-2400G - Bevetésre kész következő generációs IEEE 802.3bt PoE++ szabvány
A PLANET továbbfejlesztett UPOE-2400G Gigabit 802.3bt PoE++ menedzselhető injektor hubja nyolc db 10/100/1000BASE-T 90-watt 802.3bt type-4 PoE++ injektor porttal van felszerelve (port 1-től port 8-ig) és tizenhat 10/100/1000BASE-T 60-watt 802.3bt type-3 PoE++ injektor porttal (port 9-től port 24-ig).