Legújabb termékeink

 

5 megapixeles újdonságok a Wisenet Q kamera sorozatban
A Wisenet Q sorozatú hálózati kamerák 24 új modellel bővültek. A 6000-es sorozatúak 2 megapixeles felbontást nyújtanak, míg 8000-esek a Q szériában először 5 megapixeles felbontással bírnak.
AXIS Q1798-LE - 4K felbontás ultramagas fényérzékenységgel
Az Axis Communications bejelentett egy egyedülálló hálózati kamerát, amely a 4K felbontást ötvözi egy rendkívüli fényérzékenységű 4/3”-es szenzorral. A kamera kiváló, bizonyító erejű képeket készít bármilyen körülmények között.
Új Wisenet Q sorozatú flateye IR dómok: QNE-8011R és QNE-8021R
A Wisenet QNE-8011R 2,8 mm-es, a Wisenet QNE-8021R 4,0 mm-es fix lencséket tartalmaz, miközben mindkettő beépített infravörös világítással rendelkezik, amellyel éjszaka akár 20 méterig felismerhetők az objektumok.
AXIS Q60 sorozatú, következő generációs PTZ kamerák 40x-es optikai zoommal
Az Axis Communications bejelentette az AXIS Q60 PTZ hálózati kamera sorozat következő generációját. Ezek a nagyteljesítményű PTZ kamerák javított képfeldolgozást, fejlett biztonsági funkciókat, bővített analitikai képességeket és jelentősen hatékonyabb videotömörítést fognak nyújtani.
AXIS Q6154-E PTZ dóm lézeres fókusszal
A PTZ kameráknak, különösen alacsony fényben, a gyors és tökéletes fókuszálás kihívást jelent. Az AXIS Q6154-E PTZ hálózati kamera a lézer technológiának hála hibátlanul fókuszál még sötétben is.