Legújabb termékeink

 

Wisenet ROAD AI
A Wisenet új kamerát jelentett be, amelyben kameraszinten telepített megoldással képesek a gépjárművek felismerését kimaxolni. A már korábbról ismert gépjárműkategorizálás már a múlté, az előző analitikai attribútumok kiegészültek olyan további keresési lehetőségekkel, mint gyártmány, modell, szín, típus és rendszám, területi meghatározás, fotó a gépjárműről, s iránymeghatározás. Az FF Group által fejlesztett applikáció kamerán fut - Wisenet ROAD AI néven.
Wisenet - A bi-spektrumú hőkamera
A Wisenet - be kell valljuk - kicsit lemaradt a hőkamera boom-ról. A Covid19 kitörésekor minden gyártó bombázta a végfelhasználókat hőkamerás megoldásaikkal, ám a Wisenet majd egy évre rá jelentkezett a bi-spektrumú hőkamerával, amelyre utólag elmondhatjuk, megérte várni.
Új High-end rögzítők a Wisenet kínálatában
Mint azt már megszokhattuk, a Hawnha Techwin fejlesztéseivel nemhogy követi a videós rögzítési trendeket, hanem innovációval elébe is megy. Így történt ez most is az új Wisenet P sorozatú prémium NVR termékével, amely Intel SoC chipsettel ellátott, AI funkciók rögzítésére alkalmas, nagy rendelkezésre állású rack méretű rögzítő.
Milestone XProtect 2021 R1
Ahogy a Milestone előre jelezte, az idén a szokásos 3 release helyett kettőt fog piacra dobni. Ezek közül az első, az XProtect 2021 R1 névre hallgató verzió hivatalosan 2021.06.29-én debütál. Ha érdekli, hogy milyen újdonságokat és fejlesztéseket tartogat a Milestone legújabb kiadása, nincs más teendője, mint IDE kattintani!
Wisenet P-szériás 2MP AI kamerák
A Hanwha bejelentette Wisenet P-szériás kameráinak A6000-es sorozatát, így a gyártó AI funkcióinak előnyeit 4K mellett már 2MP felbontásban is élvezhetjük.