Események
ASPECTIS VI. Csocsó bajnokság jelentkezés
Szeretettel meghívunk az ASPECTIS V. Csocsó bajnokságára, melyet az MBF XI. konferencia ideje alatt tartunk Kecskeméten.
Hawnha Milestone partner nap
Az év vége felé közeledtén igyekeztünk partnereink részére kedveskedni találkozókkal, hiszen úgy véljük, hogy a személyes találkozó varázsánál nincs felemelőbb. Szerencsére a Hanwha Techwin és a Milestone partnercégeink is így vélik, így közreműködésükkel szervezhettünk egy üzleti ebédet, ahol vendégül láthattuk e két cég legelhivatottabb partnereit.
Wisenet AI webinár
Újabb angol nyelvű webinárt tart a prágai központjából a Hanwha Techwin Europe 2021. november 19-én reggel 10 órától, ahol Pavol Matias, az EMEA régió technikai menedzsere beszél az új Wisenet 7 rendszer fejlesztéseiről. Az eseményre online regisztárció szükséges!
Aspectis | Hanwha Techwin - Step partner nap Felsőmocsoládon
Idén október idusán megtartotta Wisenet STEP partner napját Aspectis csapatunk Hanwha Techwin-nel közösen. Meghívott partnereink részére igyekeztünk számos újdonsággal előállni, és átadni a Hanwha Techwin örökség üzenetét, a termékek megbízhatóságát, kiváló minőségét és elsősorban az emberi kapcsolatok tisztaságát. Talán ezért is találtunk egymásra a Hanwha Techwin és Aspectis, mert ugyanazon értékeket tartjuk fontosnak.
Hanwha Techwin tréning
A hosszú kihagyás után ismét jelenléti technikai képzés a Hanwha Techwin - a Wisenet kamerák gyártójának tolmácsolásában.