Események
Hanwha Techwin tréning
A hosszú kihagyás után ismét jelenléti technikai képzés a Hanwha Techwin - a Wisenet kamerák gyártójának tolmácsolásában.
AXIS Webinárok - 2021 2. negyedév
Az Axis a 2. negyedévben is folytatja webinárjait, melyeken egy-egy területtel lehet behatóbban megismerkedni. Ebben az időszakban az Axis beléptető rendszere, a periméter védelem és a multi szenzoros kamerákkal támogatott szituáció elemzés lesz terítéken.
AXIS Talk 2021 - Az Axis éves On-line konferenciája
Az Axis - számos egyéb beszállítónkhoz hasonlóan - az idén a digitális térben tartja szokásos éves konferenciáját az Axis Talk 2021-et. Minden kedves partnerünket és érdeklődőt arra biztatunk, hogy vegyen részt ezen a két napos konferencián, ahol a sok érdekfeszítő téma közül mindenki megtalálhatja azt, amelyik számára értékes.
Milestone MIPS 2021 - on-line konferencia
A Milestone az idén a szokásostól eltérően on-line konferencia keretében tartja meg éves rendezvényét a MIPS-et, amely a Milestone "ökoszisztéma" legnagyobb éves seregszemléje.
Az Axis folytatja on-line oktatási sorozatát!
Az Axis 2021-ben is folytatja nagy népszerűségnek örvendő on-line oktatási sorozatát. Ezúttal az első negyedéves programokról tájékozódhat,