Események
Milestone MIPS 2021 - on-line konferencia
A Milestone az idén a szokásostól eltérően on-line konferencia keretében tartja meg éves rendezvényét a MIPS-et, amely a Milestone "ökoszisztéma" legnagyobb éves seregszemléje.
Az Axis folytatja on-line oktatási sorozatát!
Az Axis 2021-ben is folytatja nagy népszerűségnek örvendő on-line oktatási sorozatát. Ezúttal az első negyedéves programokról tájékozódhat,
AXIS Talk 2020
Értesüljön első kézből kényelmesen az otthonából, vagy az irodából arról, hogy hol tart az AXIS 2020-ban. Izgalmas témák, kiváló előadók - köztük Martin Gren, az Axis alapítója - kell-e ennél több? A részletektől már csak egy kattintás választja el!
WISENET termék portfólió újdonságok
Mostanában számos fejlesztés ért révbe a Wisenet háza táján, így igyekszünk kézzel foghatóan bemutatni a megoldásokat, amellyel az üzletek biztonságához és statisztikai adatainak begyűjtésére alkalmasak.
Milestone Webinárok - 2020 június
'A kiskereskedelem újragondolása az "Új Normálban" 'Hogyan segíti az XProtect a kiskereskedelmi vállalkozások alkalmazkodását, növelheti az egészségvédelem és biztonság hatékonyságát és az ügyfelek elégedettségét a jelenlegi kihívásokkal teli COVID-19 helyzetben.