5 új PLANET termék jelent meg az előző év végén

WGSW-24040HP (220 watt) / WGSW-24040HP4 (440 watt) switch-ek ONVIF támogatással

Az új generációs WGSW-24040HP(4) az ONVIF támogatásnak hála kitűnő switch videomegfigyelési feladatokra. A grafikus felhasználói felületéről felderítheti a csatlakoztatott, ONVIF-et támogató eszközöket, és valós idejű adatokat kaphat a megfigyelés állapotáról, arról, hogy működnek a kamerák, és akár újra is indíthatja őket. Továbbá a switch-re felrakható a terület alaprajza, így grafikusan is megjelenítheti és kezelheti az eszközöket az egyszerűbb használatért.

További információkat a termékről a PLANET weboldalán talál.

WGR-500-4PV gigabit router, érintős LCD-vel a fedélzeten

A WGR-500-4P-ről, a tökéletes IoT routerről nem régen itt írtunk. De a PLANET még a tökéleteshez is képes plusszot nyújtani. Megtoldották a termék nevét egyetlen V betűvel, ez lett a WGR-500-4PV, de ez az egyetlen V betű egy LCD érintőképernyőben materializálódik. Nincs szükség külön számítógépre a router alapszintű konfigurálásához és a valós idejű állapotadatok kiolvasásához, mindezt közvetlenül a routeren el lehet intézni, így az informatikusok és rendszerintegrátorok időt és pénzt takaríthatnak meg.

További információkat a termékről a PLANET weboldalán talál.

FGSW-2624HPS menedzselhető switch

A PLANET újonnan átdolgozott FGSW-2624HPS Layer 2 PoE+ Managed Switch-e olyan vállalkozások és iparágak számára lett tervezve, ahol az PoE-n keresztül árammal ellátott eszközöket központosítottan lehet menedzselni. A switch menedzsment funkciói ki lettek bővítve többek között intelligens PoE kezeléssel, IPv6 kezeléssel, ACL-lal, GVRP-vel.

További információkat a termékről a PLANET weboldalán talál.

WGS-4215-16P2S falra szerelhető menedzselhető switch

Fali borítás alá, vagy egyszerűen falra szerelésre lett tervezve, megbízhatóan, stabilan és csendesen használható -10°C-tól 60°C-ig bármilyen környezetben a teljesítményének a romlása nélkül, lapos, mégis erős, IP40 minősítésű fémháza van. Ideális az alábbi célokra:

  • épület/otthon automatizálás
  • Internet of things (IoT)
  • IP megfigyelés
  • Wireless LAN

További információkat a termékről a PLANET weboldalán talál.

IGS-20160HPT, megerősített menedzselhető switch (-40~75°C)

Megerősített IP30 minősítésű fémház, durva ipari környezetekbe. Ellenáll erős elektromágneses interferenciának és ingadozásnak, -40°C-tól 75°C-ig működőképes marad. Felszerelhető DIN railre és falra egyaránt.

További információkat a termékről a PLANET weboldalán talál.