PLANET WGR-500-4P, a tökéletes IoT router

PLANET WGR-500-4P: biztonságos ipari PoE router automatizációs és üzemi IoT hálózatok építéséhez

A PLANET WGR-500-4P az egy 802.3at PoE+-t támogató ipari router, Internet of Things (IoT) hálózatokra tervezve. Maximálisan akár 120 wattos kimenete van és egy egyedi PoE mechanizmussal rendelkezik, amely az Ethernet PoE árameloszlásának a hatékonyabb kezelését teszi lehetővé ipari hálózatokban, például gyárakban és szállítmányozásnál. A WGR-500-4P router a legjobb megoldás az ipari alkalmazásra.

IPv6 támogatás az IoT biztonságáért

Az IPv6 protokoll végpontok közötti titkosítást alkalmaz. A WGR-500-4P egyaránt támogatja az IPv6-ot és IPv4-et, az ipari Etherneteknek a zökkenőmentes áttérését IPv4-alapú hálózatokról a teljes IPv6-alapúra. IPv6 címeket rendel a kliensekhez és az IPv6-os forgalmat az IPv4-es környezeten küldi keresztül.

VLAN támogatás az izolált forgalomért és biztonságért

A WGR-500-4P támogatja a 802.1Q VLAN-t a felhasználók és az IoT eszközök forgalmának az elszeparálásáért, valamint használható intelligens forgalomtovábbítóként a forgalom vezérléséhez és a két csoport kapcsolatainak az elkülönítéséhez. A sávszélesség optimalizálásán túl ez növeli a hálózat biztonságát is.

  • IPv6 WAN/LAN támogatás
  • Tűzfal 802.1Q VLAN biztonsággal
  • Maximálisan 120W PoE
  • Router/Switch kettős működés
  • PoE ütemezés, ütemezett energia újrahasznosítás, PD alive check
  • Hardveres NAT gyorsítja az internetes NAT útvonalválasztás teljesítményét

További információkat a gyártó weboldalán talál.