Wisenet AI webinár

2021.11.12

Újabb angol nyelvű webinárt tart a prágai központjából a Hanwha Techwin Europe 2021. november 19-én reggel 10 órától, ahol Pavol Matias, az EMEA régió technikai menedzsere beszél az új Wisenet 7 rendszer fejlesztéseiről. Az eseményre online regisztárció szükséges!
Aspectis | Hanwha Techwin - Step partner nap Felsőmocsoládon

2021.11.03

Idén október idusán megtartotta Wisenet STEP partner napját Aspectis csapatunk Hanwha Techwin-nel közösen. Meghívott partnereink részére igyekeztünk számos újdonsággal előállni, és átadni a Hanwha Techwin örökség üzenetét, a termékek megbízhatóságát, kiváló minőségét és elsősorban az emberi kapcsolatok tisztaságát. Talán ezért is találtunk egymásra a Hanwha Techwin és Aspectis, mert ugyanazon értékeket tartjuk fontosnak.
Aspectis csocsó bajnokság az MBF Konferencián

2018.12.06

Az Aspectis Kft. ismételten megrendezi csocsó bajnokságát az MBF konferencián. A tavalyi sümegi MGF konferencián nagy sikert aratott az akkor első ízben megrendezett csocsó bajnokságunk.
Milestone technical configuration 1 oktatás

2018.03.12

Ez a 3 napos workshop training gyakorlati úton, realisztikus példa projekteken keresztül vezeti végig a hallgatókat, hogy hogyan kell telepíteni és konfigurálni egy Milestone XProtect® Corporate VMS rendszert.