Aspectis Partner napot tartottunk
Címkék:események

A partnernapot a Budapest Shooting helyen kezdtük, ahol a közel 45 fős társaság két turnusban próbálhatta ki a csupán számítógépes játékokból ismert fegyvereket. Két fegyvernemben zajlott a verseny, pisztoly és puska kategóriában hasonlítottuk össze az eredményeket, és összegzés után született meg a végeredmény, amelyet kollegáink értékelték ki, s az Axis által felajánlott nyereménycsomagot ezúttal Koplányi Viktor, a Criterion kereskedelmi vezetője vihette haza.

IMG_7223

A lövészet után a Most Bisztró adott helyet az est vacsorának. Katona Csabát, a Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézetének tudományos információs osztályának tudományos munkatársát (így szokta magát titulázni) már lassan az Aspectis Kft. hivatalos előadójaként köszönhetjük, hiszen a 2021-es MBF konferencián is ő tartotta nevünkben a legélménydúsabb előadást, ismét vendégül láttuk. Csaba a korabeli őrzési metódusok, technikák és építmények bemutatásával tette élményszerűvé az estét rövid előadása során. Laczkó Gábor ügyvezető esti köszön(t)ő beszéde után átadtuk a lövésekért járó okleveleket és díjakat, valamint a Hanwha Techwin által felajánlott karácsonyi borokat, majd következett a vacsora és a hosszas, éjszakába nyúló beszélgetések ideje.

IMG_7160

Még egyszer hálásan köszönjük partnereinknek, hogy az egész év folyamán megtiszteltek minket bizalmukkal és együtt dolgozhattunk remek projekteken, valamint azt is, hogy ilyen szép számban megjelentek rendezvényünkön!