Aspectis csocsó bajnokság az MBF Konferencián
Címkék:események

II. Aspectis Csocsó Bajnokság

Időpont: 2018.03.21. 17:00-23:00 (Szerda)
Helyszín: MBF VIII. konferencia (Kecskemét, Four Points Hotel)

Kivagott_Csocso_Hirdetes-300x294Az Aspectis Kft. ismételten megrendezi csocsó bajnokságát az MBF konferencián. A tavalyi sümegi MGF konferencián nagy sikert aratott az akkor első ízben megrendezett csocsó bajnokságunk. Ezt folytatva az idei évben ismételten megrendezzük a versenyt, természetesen a tavalyi tapasztalatokat felhasználva, tovább fejlesztve azt. A versenyek az idén 2 asztalon kerülnek megrendezésre, amitől gördülékenyebb lebonyolítást várunk, illetve ez lehetőséget ad akár a tavalyinál még több csapat részvételére. Ezen felül a versenyeket további vonzó programokkal is színesítjük. Hogy melyek lesznek ezek a programok? Az egyelőre legyen meglepetés!

Lebonyolítás

A versenyen 2 fős csapatok indulhatnak. Biztatjuk azokat is, akiknek (még) nincs csapattársuk, hogy jelentkezzenek, szívesen átvállaljuk a csapatépítés és menedzsment fárasztó feladatát. A verseny a jelentkező csapatok számától függően kerül lebonyolításra. Ami biztos, az az, hogy a csapatokat az indulásnál csoportokba sorsoljuk és a továbbjutást s csoporton belüli helyezés dönti el. A verseny második szakaszában válik igazán élessé, mert a küzdelem innen egyenes kiesőssé válik. Egy-egy mérkőzés 10 gólig tart, 2 nyertes mérkőzés jelenti a győzelmet.

Jelentkezés

Várjuk tehát 2 fős csapatok jelentkezését. Regisztrálni a helyszínen is lehet természetesen, de már most lehetőséget adunk arra, hogy előzetesen, on-line is lehessen regisztrálni a bajnokságra.A játékon és a szórakozáson túl a győztesekre természetesen értékes nyeremények is várnak!


Felkeltettük érdeklődésedet?

Ne habozz! Jelentkezz már most a II. Aspectis Csocsó Bajnokságra!
Ott a helyed az asztalnál!

Várunk szeretettel!
Az Aspectis csapata.

Teszt jelentkezés