Kamera rendszerek

Az Aspectis fő profiljába a kezdetektől az IP alapú video rendszerek tartoznak. Teljeskörű megoldásokkal állunk partnereink és végfelhasználóink rendelkezésére legyen szó akár egyetlen IP kameráról, vagy egy több száz kamerából álló összetett, integrált rendszerről. Ipari-, logisztikai-, közlekedési-, városi térfigyelő rendszerek, sport komplexumok, oktatási intézmények, bankok, irodaházak videó rendszerei - mindezeken a területeken rengeteg tapasztalattal rendelkezünk, így bátran ránk bízhatja videó rendszere megtervezését, leszállítását. 

Axis
Az Axis Communications az a cég, amely 1996-ban a NetEye 200-as kamera kifejlesztésével - amely a világ első IP kamerája volt - megteremtette az IP videó rendszerek alapjait. Azóta is az iparág vezető gyártója, folytonosan megújítva azt innovatív megoldásaival. Lapozzon tovább és ismerkedjen meg az Axis izgalmas világával!
Hanwha
A Hanwha Vision a Samsung Techwin megvásárlásával jött létre és a cég IP kamerái Wisenet néven jelennek meg a piacon. A Wisenet IP kamerák, szoftverek, monitorok mellett megtalálhatók a kínálatban még analóg kamerák és DVR-ek is.
Milestone
A Milestone Systems a világ első számú VMS fejlesztője immáron évek óta. Ezt elsősorban talán annak köszönheti, hogy az 1998-as indulástól kezdve következetesen képviselte az "open platform" elvet, azaz a Milestone nyitott az integrációra legyen szó kameráról, beléptetőről, tűzjelzőről, illetve számtalan más alkalmazásról.
Netavis
Az Osztrák-Magyar vegyesvállalatként működő Netavis termékei 2001 óta vannak jelen a magyar piacon, számos helyen biztosítva a folyamatos video felügyeletet. A Netavis erőssége a Linux alapokon működő video felügyeleti rendszer, amely rendkívül gazdaságosan használja a hardver erőforrásokat és hosszú időn keresztül megbízhatóan működik. A Netavis Warehouse megoldásai a kiskereskedelmi szektor számára nyújtanak korszerű üzleti intelligencia szolgáltatásokat.