Integrált rendszerek

A mai korszerű biztonságtechnikai rendszereknél rendkívül fontos az integrációs együttműködés. Ezeket a technológiákat a nagyobb gyártók már régen felfedezték, s homogén rendszereiket fejlesztve képesek teljesen integrált biztonsági megoldást nyújtani, ám ehhez igen csak bele kell nyúlni a pénztárcába.

c4_small

Megoldásaink olyan inhomogén gyártói környezetben képesek integrációs megoldást nyújtani, amely egységes felületen, egységes eljárásokat követve képes teljes fizikai biztonsági rendszerintegrációt nyújtani, ezáltal rendkívül költséghatékony üzemeltetésre ad lehetőséget, s természetesen megteremti a szabad biztonsági eszközök választásának lehetőségét is. 

Partnerünk a szlovákiai Gamanet a.s. által fejlesztett C4 integrált rendszer minden egyes általunk forgalmazott termékre elkészítette a drivereket, így lehetőség van arra, hogy különböző gyártóink termékeiből egy komplex rendszert építsünk úgy, hogy egységes felületen vagyunk képesek monitorozni a teljes rendszert.

Legyen az Axis, Hanwha, Milestone, Paxton vagy éppen 2N, a rendszer alkotóelemeit tartalmazó olvasók, érzékelők, kamerák, VMS szoftverek egyetlen központi megoldásból menedzselhetőek.

További információért lépjen kapcsolatba kereskedőinkkel, vagy írjon emailt a c4@aspectis.hu email címre!