SecurEYE

Saját márkás szervereink és munkaállomásaink video felügyeleti rendszerekhez optimalizáltan és a kiválasztott VMS szoftver feltelepített változatával kerülnek kialakításra. Több, mint egy évtized tapasztalatai alapján szervereink a legkritikusabb alkalamazásokban is megállják a helyüket. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy rugalmasan alkalmazkodni tudjanak az adott feladat elvárásaihoz, így modelljeinkkel lefedhető az igények több, mint 90%-a. Speciális igényeket pedig az alap modellek bővítésével tudunk kielégíteni. Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki az Ön számára megfelelő szervert, vagy munkaállomást! 

Secureye Monitorozó munkaállomások
SecurEYE monitorozó munkaállomásaink nagy teljesítményű videókép megjelenítésére optimalizált konfigurációk, melyek napi 24 órás használatra lettek kialakítva, így ideálisak video megfigyelő rendszerek központjaiban történő felhasználásra.
SecurEYE Xprotect rögzítők
Secureye Xprotect rögzítő szervereink a Milestone VMS rendszerek központi elemeiként funkcionálnak. 1-4U kivitelben érhetők el. Minden szerver esetében ki kell választanunk egy alap modellt, amelyekre előre telepítjük az operációs rendszert (Windows 10, vagy Windows Server) és a Milestone VMS rendszert. Amennyiben a licenc is a rendelkezésünkre áll, úgy természetesen licencelve adjuk át a szervert.