XProtect Add-on termékek

AzXProtect add-on termékek különálló szoftver komponensek, melyeket a meglévő Milestone videó rendszerekre telepítünk és extra értéket és funkcionalitást adnak. Ezeket az alkalmazásokat a Milestone fejlesztette , így teljes mértékben kompatibilisek a Milestone VMS és Milestone Husky rendszerekkel. Segítségükkel speciális ügyfél igényeket lehet kielégíteni. Például össze lehet rendelni a pénztárgépből származó tranzakciós adatokat a video folyammal, annak érdekében, hogy optimalizáljuk a kiskereskedelmi folyamatokat. Mindez lehetővé tesz, hogy a video megfigyeló rendszerünket ne csupán a szigorúan vett biztonsági feladatokra, hanem üzleti alkalmazásokra is felhasználjuk, ami jelentősen megnöveli az értékét.

XProtect Smart Wall

XProtect_smart_wallAz XProtect Smart Wall egy fejlett megjelenítő alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját igényeiknek megfelelő video falakat alakítsanak ki. Az XProtect Smart Wall három fő területen nyújt előnyöket: megnöveli a kezelők szituáció felismerési képességeit; eszközöket biztosít a hatékonyabb beavatkozáshoz, valamint hozzájárul egy költséghatékonyabb megfigyelő rendszer felépítéséhez.


XProtect Access

Az XProtect Access egy olyan add-on modul, amely lehetővé teszi a beléptető rendszer integrálását az XProtect VMS-be. Az integráció eredményeképpen egy centralizált interfészen keresztül lehet menedzselni a video és a beléptető rendszert egyaránt. Az XProtect Access bármilyen méretű installációban működik.


XProtect Transact

Az XProtect Transact egy olyan add-on termék a legtöbb XProtect VMS és Milestone Husky NVR sorozathoz amely összerendeli az egyedi kereskedelmi tranzakciós eseményeket a megfelelő video folyamhoz. Az XProtect Transact kigyűjti a tranzakció adatokat a POS, bárkód olvasó és más adatforrásokból és összepárosítja idő alapon a video folyammal.


XProtect LPR

Az XProtect® LPR egy rendszámfelismerő szoftver, amely leolvassa a rendszámokat a járművekről és összerendeli a rendszámot a videoval. Az XProtect® Smart Client teljesen integrált részeként az XProtect LPR-nek széles felhazsnálási területe van, például beléptetés, lopás megelőzés, hűség programok, útdíj fizetés és határellenőrzés. A fejlett feldolgozó logika lehetővé teszi, hogy a felismert rendszámokat összehasonlítsa egy adatbázissal és automatikusan hajtson végre olyan akciókat, mint pl. egy sorompó felnyitása. Ezzel növelve a hatékonyságot. Az XProtect LPR egy XProtect add-on modul, amely teljes mértékben támogatott a legtöbb XProtect VMS és Milestone Husky™ NVR által. A felismeréshez használt algoritmus világszerte több, mint 100 ország rendszámait képes olvasni.