Analóg kamerák

Wisenet HD+

Az AHD technológia alkalmazásával, amely kiváló minőségű HD képek továbbítását teszi lehetővé meglévő koax hálózaton keresztül, a WISENET HD+ kamerák és DVR-ek azoknak a felhasználóknak jelentenek megoldást, akik igénylik a Full HD 1080p felbontású képeket, de még nem állnak készen az IP alapú videó megfigyelő rendszerek alkalmazására.

A versenyképes árazású 7 kamera modell és 3 DVR a WISENET HD+ kínálatában egy minden felhasználó számára megfizethető megoldás a meglévő analóg rendszerének megújítására, vagy akár egy új rendszer létesítésére. 

Ha szeretne további információkat kapni erről a sorozatról, kérjük látogasson el a gyártó honlapjára

Beyond

A Beyond sorozatba a hagyományos analóg kamerák és rögzítők tartoznak, azonban a kamerák felbontása eléri az 1000 TVL-t. Ezeket az eszközöket elsősorban azokban a régi analóg rendszerekben lehet felhasználni, ahol pótolni kell régi, meghibásodott kamerákat, vagy bővíteni a régi rendszert (hagyományos rögzítővel) néhány kamerával. 

A jelenlegi Beyond kínálatot IDE kattintva tudja megtekinteni a gyártó honlapján. A szűrőknél a Series menüpontban a Beyond-ot kiválasztva csak ezek a kamerák/rögzítők fognak megjelenni.