Kamerák

A Wisenet kamerák gyakorlatilag minden megfigyelési feladatra kínálnak megoldást, legyen az IP, vagy analóg, bel- és kültéri megfigyelés. A folyamatos innovációnak köszönhetően a nemzetközi összehasonlító teszteken rendre a legjobbak között szerepelnek kamerái.

Wisenet P sorozatú hálózati kamerák
A Wisenet P sorozat kamerái 4K vagy akár 8K felbontású, tűéles képeket nyújtanak, így bármilyen apró részlet kivehető a képen. A nyugodtabb időszakokban, különösen éjszaka, a digitális automata követés nagyon hasznos a mozgó objektumok megfigyelésénél, például a parkokban vagy tereken.
Wisenet X sorozatú hálózati kamerák
A Wisenet IP kamerák csúcskategóriáját az X sorozatú kamerák jelentik. Ezeket a kamerákat a legkritikusabb alkalmazásokhoz tervezték, közös ismérveik: robusztus felépítés, széles választék fedélzeti analitikákból, rendkívüli fényérzékenység.
Wisenet Q sorozatú hálózati kamerák
Az új Wisenet Q sorozat egy kedvező árú termékvonalat képvisel amely egyszerű és alapvető szolgáltatásokkal ideális megoldást nyújt a kis- és közepes méretű alkalamzásokhoz. 2MP és 4MP modellekkel, innovatív szolgáltatásokkal új iparági mércét teremtenek ebben a kategóriában.
Wisenet T sorozatú hálózati hőkamerák
Kihívást nyújtó időjárási körülmények (köd, füst, eső) vagy fényviszonyok között (teljes sötétség, változékony megvilágítás) nehézkes lehet a kameráknak, de akár az emberi szemnek is személyeket vagy objektumokat észrevenni összetett háttér előtt.
Analóg kamerák
Bár a fókusz a Hanwha-nál is már régen az IP technológián van, azonban a hagyományosan kiváló képminőségű kamerák gyártása is folytatódik. A kínálatban a hagyományos felbontású kamerákon kívül megtalálhatók a korszerű, nagy felbontású típusok.