FF-Group

Az ukrán FF-Group a rendszámfelismerés és a közlekedés felügyelet területén jeleskedik. Fedélzeti és szerveren futtatott analitikái széles körben használhatók.

Megoldásaik közvetlenül telepíthetőek az Axis és a Hanwha Techwin kamerákra, amik aztán szervertől függetlenül működhetnek: az analitika a kamerán fut. Ezzel egyrészt csökkenthető a terhelés a szervereken, másrészt megoldható például, hogy közvetlenül a kamera nyisson fel vagy tartson lent egy sorompót a leolvasott rendszámtól függően még akkor is, ha hálózati probléma lép fel a szerverrel történő kapcsolatban.

További információk a fejlesztők weboldalán talál.

NumberOk rendszámfelismerés
A NumberOk, az FF-Group rendszámfelismerő szoftvere képes felismerni a járművek rendszámát videó alapján valós időben és a leolvasástól függően működtetni eszközöket, például sorompókat vagy automatikus kapukat. Felismeri európai és CIS országok rendszámait, továbbá izraeli, török és egyesült államokbéli rendszámokat. Ezen kívül lehetőség van a járművek színét, sőt, típusát, márkáját és a konkrét modelljét is begyűjteni a videoanalitikai szoftver használatával.