Hálózati hangrendszerek

2N® SIP hangszóró

2N® SIP hangszóró élő vagy korábban felvett hangok lejátszására. Egy tartós, teljes funkcionalitású hangrendszer SIP protokoll támogatással. Sőt, nem igényel semmilyen további hardvert vagy szoftvert a használathoz, például számítógépet alkalmazásokkal.

 

További információkat a gyártó weboldalán talál.

2N® SIP kürt hangszóró

A 2N® SIP kürt hangszóró kültéren használható, kifejezetten hangos, de mégis tiszta hanggal. Egy praktikus eszköz nagy területeken történő élő bejelentésekhez és a tulajdona aktív védelmére. Ha egy betolakodó lép a területére, azonnal elijesztheti egy élő vagy egy előre beállított hangbejelentéssel.

 

További információkat a gyártó weboldalán talál.

2N® SIP audiokonverter

Csatlakoztassa a nyílt címét a telefonrendszeréhez és használja azt mobiltelefonról indított hangos bejelentésekhez. A 2N® SIP audiokonverter a SIP telefonrendszerről érkező hangot átalakítja a klasszikus analóg formába, hogy élő vagy korábban felvett üzeneteket küldhessen ki IP hálózatokon, bármilyen távolságba.

További információkat a gyártó weboldalán talál.

2N® SIP mikrofon

A SIP-alapú mikrofon konzol nem csak a dizájnos fa doboza miatt vonzó, de a számos fejlett funkciója miatt is. Ilyen funkciók például a 12 különböző helyszínre történő bejelentések, a kétirányú kommunikáció a beépített hangszórónak köszönhetően, vagy a korábban felvett üzenetek visszajátszása. Mindezen funkciók szerver nélkül, távolságtól függetlenül működnek.

További információkat a gyártó weboldalán talál.

Felkeltették érdeklődését az 2N hálózati hangrendszereink? Bővebb információért töltse le katalógusunkat vagy vegye igénybe díjmentes konzultációnkat:

Díjmentes konzultáció