Access Unitok

2N® Access Unit RFID

A 2N® Access Unit RFID az egy belépteté egység, teljesen IP technológiára alapozva. Egyesíti a hagyományos ajtóvezérlő és egy RFID olvasó funkcióit, így jelentősen csökken a telepítés, kábelezés és fenntartás költsége. 125 kHZ vagy 13,56 MHz frekvenciájú kártyákat vagy más médiákat támogat.

 

További információt a gyártó weboldalán talál.

2N® Access Unit Bluetooth

Egy IP hozzáférés-vezérlési egység, amellyel a felhasználók Bluetooth technológiával (BLE) nyithatják ki az ajtót, okostelefonnal vagy tablettel. Mindössze telepítenie kell 2N® Mobile Key applikációt a mobileszköz. A 2N® Access Unit Bluetooth támogat továbbá kétfaktoros felhasználói azonosítást és magas biztonságú helyszínekre lett tervezve.

További információt a gyártó weboldalán talál.

2N® Access Unit ujjlenyomat-olvasóval

Egy IP hozzáférés-vezérlési egység ujjlenyomat-olvasóval felszerelve. Az optikai érzékelőjének köszönhetően maximális biztonságot, magas megbízhatóságot és gyors ujjlenyomat-olvasást nyújt. Beltérben és kültéren is működik, bármilyen időjárási körülmények között.

További információt a gyártó weboldalán talál.

2N® Access Unit érintős számbillentyűzettel

Ez az kapacatív, érintőgombos számbillentyűzettel felszerelt IP hozzáférés-vezérlési egység megbízhatóan érzékel és kiértékel minden egyes érintést. A helyes PIN-kód beírása után az egység kinyitja az ajtót. Minden egyes felhasználónak lehet saját hozzáférési kódja, vagy számos felhasználó osztozhat egyen. Beltérben és kültéren is használható.

További információt a gyártó weboldalán talál.

Felkeltették érdeklődését a 2N access unitaink? Bővebb információért töltse le katalógusunkat vagy vegye igénybe díjmentes konzultációnkat:

Díjmentes konzultáció