XProtect Hospital Assist
Címkék:hírek

 

XProtect Hospital Assist

Hogy a vigyázó kezek még tovább elérjenek
 

 

A Milestone XProtect 2023 R1 verziójában debütál a gyártó legújabb termék kiegészítője, az XProtect Hospital Assist, amely dedikált távoli betegmegfigyelési lehetőségeket kínál. A modul egy robusztus és operatív megoldás a partnereknek, amely segíti a kórházakat a magas színvonalú betegellátásban, illetve betegbiztonságban, miközben segíti az ápolói csapatokat az erőforrások hatékonyabb felhasználásában, amelyek így a gyakorlati betegellátás több formájára is összpontosíthatnak.

 

Legfőbb funkciók:

  • Privacy Blur: Biztosítja a betegnek a magánéletet, amennyiben nincs szükség személyzet általi megfigyelésre. Az elmosódás mértéke valós időben állítható.

  • Sticky notes: Intuitív módot biztosít a megfigyelt pácienssel kapcsolatos megjegyzések és/vagy adatok hozzáadására az XProtect Smart Client kameranézetén belül.

  • Kétirányú kommunikáció: Az élő videó és a kétirányú audió révén az egészségügyi személyzet folyamatos helyzetismerettel rendelkezik, és proaktívan kapcsolatba léphet a figyelmet igénylő betegekkel.

  • Esésérzékelés: A mesterséges intelligencia alapú riasztások lehetővé teszik a kórházak számára, hogy helyzetfelismeréssel minimalizálja az esések kockázatát, tudják hol és mikor kell beavatkozni, és hogy ezek alapján tudják optimalizálni a helyi eljárásokat.

hospass1

Ezek segítenek fenntartani a hatékony ellenőrzést akkor is, ha korlátozott a személyzet létszáma, különösen bizonyos műszakokban. Ez több különböző kórházi szegmensben is ideálissá teszi az modult:

  • Pszichiátriai egységek: Biztosítja mind a betegek, mind a személyzet biztonságát, ha a betegek veszélyt jelentenének magukra vagy másokra.

  • Rehabilitációs egységek: Megakadályozza a betegek kóborlását és a betegek elesését, amelyek hosszan gyógyuló sérüléseket és az eséssel kapcsolatos költségek növekedését eredményeznék.

  • Izolációs részlegek: Minimalizálja a személyzet és a betegek közötti interakciókat, miközben folyamatosan tájékoztatást nyújt a betegek állapotáról.

 

Az Milestone XProtect Hospital Assistant kiegészítő már elérhető, keresse kereskedő kollégáinkat!