XProtect 2020 R1: A Milestone új funkciókkal és erős közösségi fókusszal kezdi az évet

A 2020 R1-gyel a Milestone Systems további funkciókat hoz a VMS-ébe és kibővíti a nyílt platformú ajánlatát az első Video Processing Toolkittel, az ügyfeleinek és partnereinek is örömet okozva.

A Milestone Systems bevezet számos új funkciót és képességet és kibőviti az online szolgáltatások funkcióit, lehetővé téve a partnereinek, hogy innovatív videoanalitikákat és AI alkalmazásokat gyorsabban és könnyebben a piacra dobhassanak.

Asztali értesítések riasztásokhoz

Az XProtect Smart Client asztali értesítésekkel a riasztásokhoz az operátorok felugró értesítéseket kaphatnak a képernyőjükön, amikor egy riasztás indult az XProtect rendszerben, még akkor is, ha a Smart Clinet ablak minimalizálva van. Az értesítések testre szabhatók, hogy csak a fontosak jelenjenek meg, észrevehetőbbé téve ezeket az operátoroknak. Egyetlen kattintással az operátor egy külön ablakba lesz irányítva, a riasztás részleteivel és a hozzátartozó videofelvételekkel, lehetővé téve, hogy azonnal cselekedjenek.

ONVIF eszközök támogatásának bővítése

A Milestone XProtect új kiadásával a Milestone Systems jobb támogatást nyújt az ONVIF-fel VMS-be integrált eszközök esetén. A kamera felhasználói mostantól közvetlenül a VMS-ben konfigurálhatók – azzal a lehetőséggel, hogy hozzáadjanak, töröljenek és kilistázzák e felhasználókat. Továbbá, az eszköz hálózati beállításai (IP-címek, alhálózati maszkok, alapértelmezett átjárók) is konfigurálhatók a VMS-en belül a meglévő ONVIF-et támogató eszközöknél. Ezzel a funkció hozzáadásával a MIlestone Systems XProtect VMS-e teljesen támogatni fogja az ONVIF T és Q profilokat (amelyet még tesztelnek és jóváhagynak).

Kibővített központosított keresés

A Milestone Systems VMS-ének előző verziójában bemutatták a Központi keresés funkciót, amellyel egyszerű megtalálni egy adott incidenst az összes XProtect VMS-ben regisztrált adattípus összevonásával. A 2020 R1-gyel az operátorok hozzáadhatják az XProtect rendszámfelismerési adataikat a kereséseikhez, hogy adott jármű videóira kereshessenek rá. A megoldás továbbá integrálja az Axis hálózati videokamerákat számos rendszámfelismerő szoftverrel a Milestone XProtecttel.

Videofeldolgozási szolgáltatás

A MIP SDK az XProtect VMS-ben ki lett egészítve egy VIdeofeldolgozási szolgáltatással és egy eszköztárral és példakódokkal Videofeldolgozási szolgáltatások fejlesztéséhez a Gstreamer keretrendszerrel. Ez egy új és rugalmasabb módja az AI, videoanalitikák és gépi tanulás megoldások fejlesztésének az XProtect VMS-hez. Lehetővé teszi a Milestone Technológiai partnerei számára, hogy fejlett és hatékony hardveresen gyorsított videofeldolgozási integrációkat hozzanak létre a legújabb videofeldolgozási technológiákkal. A Gstreamerrel, mint a vezető lejátszó a videofeldolgozásban, a Videofeldolgozási Szolgáltatás eszközillesztő szoftvere lehetővé teszi a Technológia partnerek számára, hogy ipari szabványokat használjanak. Ez a kezdeményezés továbbá lehetségessé teszi, hogy Linuxra fejlesszenek alkalmazásokat ipari szabványokkal, a partnereink így egy egész ipari közösséget érhetnek el.

Egyéb új funkciók még a Milestone XProtect 2020 R1-ben az értesítés kezelő a Customer Dashboardon és egy online dokumentációs portál.

További információkat a Milestone weboldalán talál.