Wisenet XNP-C9310R & XNP-C7310R

 

A Hanwha Vision két új, nagy teljesítményű AI PTZ Plus kamerát mutatott be, melyek az AI segítségével villámgyors zoomot és fókuszt tesznek lehetővé, így jobb helyzetfelismerést és gyorsabb reakcióidőt garantálnak.

 

Mesterséges intelligencia a gyors zoomért és fókuszért

A Quick Zoom egy mesterséges intelligencia alapú gyors zoommozgás, amely lehetővé teszi a kezelők számára, hogy gyorsan észrevegyék egy kibontakozó esemény konkrét részleteit, ami nagy forgalmú területeken különösen hasznos – például városokon belül vagy nagy nyilvános összejöveteleken. A Quick Focus ezt kiegészíti, mesterséges intelligencia és előre tároltXNP-C9310RC7310R_KO_white_05_A-1200x1200 információk segítségével gyorsabb automatikus fókuszálást biztosít a képkockákon. Ha arcot, személyt vagy tárgyat észlel, a kamera automatikusan kiszámítja az eszköz és a tárgy közötti távolságot, hogy gyorsan beállítsa a fókuszt és tiszta képeket biztosítson.

 

Erőteljes AI analitikák

A mesterséges intelligencia alapú analitikák, amelyek magán a kamerán futnak, javítják a működési hatékonyságot és lehetővé teszik a gyorsi keresést a pontos objektumészlelés és osztályozás révén (emberek, arcok, rendszámok és járművek). Az analitika arra is figyelmeztethet, hogy bóklásznak vagy átlépnek egy virtuális vonalat, segítve az előre meghatározott területek biztonságát és csökkentve a behatolás kockázatát. Ezenkívül az AI alapú automatikus nyomkövetés megkönnyíti a kezelők számára adott tárgyak vagy személyek folyamatos nyomon követését.
A kamerák AI-alapú sávszélesség-csökkentő funkcióval is rendelkeznek, a WiseStream III-mal, amely segíti a videókezelést, és költséghatékonyságot biztosít a képminőség romlása nélkül.

 

600x400

 

Tűéles kép és precizitás

A kezelők kihasználhatják az akár 4K felbontást, az akár 300 méter hatótávú adaptív IR-t és a nagy, 1/1,8”-os szenzort, amely még gyenge fényviszonyok mellett is fényes képeket biztosít. A kibővített dönthetőségi tartománynak és a precíz PTZ-vezérlésnek köszönhetően hatalmas területek is nagy részletességgel nyomon követhetők.

A kamerák hatékonyan teljesítenek kihívást jelentő időjárási körülmények között, beleértve a viharokat és a havat is, köszönhetően a Spin Dry és Heater funkcióknak, amelyek lerázzák a vizet és megolvasztják a jeget a tiszta kép megőrzése érdekében. Ezenkívül egy induktív szenzor is segít a kamera helyzetének pontos érzékelésében.

 

Jövőbe mutató kiberbiztonság

Az XNP-C9310R és az XNP-C7310R kamerákat használók hátra dőlhetnek a Hanwha Vision arany szabványú kiberbiztonságának köszönhetően. A funkciók közé tartozik a TPM 2.0 a titkosításhoz, és a Secure Boot, amely biztosítja a kamerákon a kizárólag megbízható szoftverek betöltését. A Hanwha Vision egy házon belüli biztonsági csoporttal (S-CERT) is rendelkezik, amely teljes mértékben a termékében előforduló esetleges biztonsági rések kezelésére összpontosít.

A Hanwha Vision régóta elkötelezett a kiberbiztonság mellett, teljes mértékben megfelel a nemzeti védelmi engedélyezési törvénynek (NDAA), valamint igazodik a közelgő európai irányelvekhez: a hálózat- és információbiztonsági irányelv 2. kiadásához (NIS2) és a kiberbiztonsági törvényhez (CRA), amelyek célja a kiberbiztonság fokozása az egész régióban.