Wisenet ROAD AI
Címkék:hírek

A Wisenet új kamerát jelentett be, amelyben kameraszinten telepített megoldással képesek a gépjárművek felismerését kimaxolni. A már korábbról ismert gépjárműkategorizálás már a múlté, az előző analitikai attribútumok kiegészültek olyan további keresési lehetőségekkel, mint gyártmány, modell, szín, típus és rendszám, területi meghatározás, fotó a gépjárműről, s iránymeghatározás. Az FF Group által fejlesztett applikáció kamerán fut - Wisenet ROAD AI néven.

Jelenleg 3 új Wisenet P szériás kamera kapta meg ezt a funkciót, amelyben előtelepített SD kártyán fut a Wisenet ROAD AI applikáció. Box, vandáldóm és csőkamera kivitelben elérhető a megoldás az alábbi paraméterekkel:

cameras

A rendszerből számos statisztika kinyerhető napi, heti bontásban, valamint meghatározható, hogy mely márkák, vagy modellek járják útjainkat. Jelenleg csak a fent feltüntetett kamerák képesek alkalmazni az analitikát, más AI kamerán nem fut az applikáció. Emellett természetesen a natív Wisenet analitikák alkalmasak együtt futni a rendszerrel. A kamerákba beletolt SD kártya alkalmas a rögzített képek tárolására, a rendszám adatbázis tárolására, ám képes a kamera HTTP(s) integrációval kiküldeni ezeket az adatokat további szerver felé. Jelenleg a szoftver 10.000 esemény tárolására alkalmas kamera memóriájában.

main_cameras

A kamera képes előlről és hátulről is meghatározni a modellt, valamint jelenleg több, mint 70 gyártó 500 modelljét képes meghatározni.

A megoldás a városi és közúti közlekedés analitikai problémáira ad remek választ, s ebből demo példányt is tudunk az érdeklődő partnereink részére bocsátani. Amennyiben érdekli a kamerás forgalomfigyelő megoldás, a sales@aspectis.hu email címen érdeklődhet kollegánknál!