Wisenet PTZ dóm kamera 55-szörös optikai zoommal

Az 55-szörös optikai zoommal, a giroszkóppal, amely szélben is stabil képeket eredményez, optikai „ködtelenítővel” és a beépített infravörös LED-ekkel, amelyekkel akár 500 méterig is magas minőségű képeket készíthet éjjel, a Wisenet XNP-6550RH a periméter-védelemre és nagy, nyílt területek megfigyelésére tervezett PTZ kamerák egy új szintjét képviseli.

A 2 megapixeles Wisenet XNP-6550RH tele van olyan funkciókkal, amelyekre a biztonsági személyzetnek szüksége van gyanús események távolról történő megfigyeléséhez és detektálásához reptereken, parkolókban, ipari területeken, stadionokban, városközpontokban és hasonló típusú környezetekben.

Optikai ködtelenítő

Ez egyike azoknak a kameráknak, amelyeknek látni kell a teljesítményét ahhoz, hogy elhiggyük. Az Wisenet XNP-6550RH-ba beépített optikai „Defog” funkció kifejezetten lenyűgöző. A Hanwha Techwin egyedi optikai Defog funkciója egy aluláteresztő szűrő használatával elnyeli a magasabb fénytartományt a kamera képérzékelője előtt, lecsökkentve a köd negatív hatásait a felvételeken.

Érdemes még megemlíteni, hogy a nappali körülmények közötti tiszta, éles felvételekkel akár 170 méteres távolságból is használhat arcfelismerést.

Főbb jellemzők

A Wisenet XNP-6550RH, amely vandálbiztos és zord környezetekben is használható kültéren az IP66 és IK10 minősítésnek köszönhetően, progresszív kódolás technológiát használ, hogy a mozgásban lévő gyanúsítottak és járművek szélei élesek maradjanak.

Automatikus követés

Az auto-tracking funkcióval az operátorok megfigyelhetik az emberek vagy járművek mozgását, amelyeket a kamera automatikusan követ, így közben akár más kamerákat is kezelhetnek. A Wisenet XNP-6550RH továbbá képes átadni a követett objektum pozícióját más, szomszédos területeket rögzítő kameráknak.

Videoanalitikák

Számos beépített analitika áll rendelkezésre, köztük a Szabotázs, Bóklászás, Haladási irány érzékelése, Fókuszvesztés detektálás, Köd detektálás, Virtuális vonal, Belépés/Kilépés, Megjelenés/Eltűnés, Hangérzékelés, Arcfelismerés, Mozgásérzékelés és Hangosztályozás.

Multi-streaming és sávszélesség hatékonyság

A Wisenet XNP-6550RH lehetővé teszi több videofolyam átvitelét különböző képkockasebességgel és felbontással, bármely számítógépre vagy egyéb típusú eszközre a hálózaton, például okostelefonra és tabletre. A H.265 tömörítés használata lecsökkenti a késleltetést, a megkönnyítve a mozgó objektumok manuális követését. A WiseStream II kiegészítő tömörítési technológia pedig dinamikusan vezéreli a kódolást, kiegyensúlyozva a minőséget és a tömörítést a képen látható mozgás alapján. A sávszélesség hatékonysága akár 99%-kal nő a WiseSteam II és a H.265 tömörítés együttes használatával a jelenlegi H.264 technológiához képest.

Ellenállóság

A 2 db SD/SDHC/SDXC memóriakártya hely használatával akár 256GB-nyi adatot tárolhat a Wisenet XNP-6550RH-n, így a felvételei biztonságban lesznek a hálózati kapcsolat megszakadása esetén is.

További információkat a Hanwha Techwin weboldalán talál angol nyelven.