Wisenet - A bi-spektrumú hőkamera

A Wisenet TNM-3620TDY egyszerre biztosítja a „Látható kép” és a „Hőkép” lehetőséget, lehetővé téve a felhasználók számára az objektumok hatékony megfigyelését intuitív felületen. A felhasználók a hőképhez a becsült testhőmérséklet (EBT) és a normál radiometrikus mód közül választhatnak. 

imgViewer

A kamera tartalmaz a hőkamera opció mellett egy 2MP-es felbontású normál kamerát is, s így a kamera két csatornán jeleníti meg a képet, mindegyiken a megfelelő hőmérséklettel, és megfelelő színkóddal.

TNM_cameraA kamera blackbody-val kiegészítve 0.3°C-os pontossággal képes meghatározni az emberek hőjét, a mesterséges intelligencia alapú arcfelsimerés pedig segít pontosítani a mérési felületet. Ponthőérzékelési funkciója lehetővé teszi,  hogy webes megjelenítőn keresztül, a kép bármely pixelére rákattintva megkapjuk az adott terület hőmérsékletét.

A Wisenet TNM-3620TDY támogatja a H.265, H.264 és MJPEG tömörítési formátumokat, valamint a WiseStream II kiegészítő tömörítési technológiát, amely dinamikusan szabályozza a kódolást, a kiegyensúlyozott képminőséget és a tömörítést, a képen tapasztalható mozgások alapján. 

Tovább részletekért keresse az Aspectis Kft. kollegáit a megadott elérhetőségeik egyikén!