Ultra kompakt mini dómok új generációja az Axis-tól diszkrét megfigyeléshez és megnövelt üzleti hatékonyságért

Az Axis Communications bejelentette az AXIS M30 hálózati kamera sorozat új generációját. Ezek az ultra kompakt, fix mini dómok tartalmaznak éjjel-nappali funkciót és Széles dinamikatartományt (WDR) a tiszta képekért még akkor is, ha egyszerre vannak a jeleneten sötét és világos helyek. A sorozat tartalmazza az AXIS M3064-V-t éles 720p-s videóért. Az AXIS M3065-V, AXIS M3066-V és AXIS M3075-V nagyobb felbontásokat nyújt és tartalmaz HDMI portot, amely használható arra, hogy élő videót jelenítsen meg egy nyilvános monitoron vagy beállíthat egy virtuális ablakot egy hátsó ajtóhoz vagy bejárathoz. Továbbá, az AXIS M3075-V tartalmaz egy beépített mikrofont audiodetektáláshoz és felvételhez.

Ezek a megfizethető árú kamerák tartalmaznak támogatást intelligens analitikákhoz, mint például AXIS People Counter, AXIS Queue Monitor és audioanalitikák javított üzleti hatékonyságért. Gyors és egyszerű telepítésre tervezettek, így gyárilag fókuszálva vannak, tehát nincs szükség kézi fókuszbeállításra. Továbbá, széleskörű rögzítési lehetőségeket kínálnak, kiegészítők érhetők el számos fajta rögzítéshez. Plusz, a borításon nem látszanak csavarok, egyszerűen fel kell őket helyezni. Újra is festhetők, hogy diszkréten beleilljenek bármilyen beltéri színsémába.

Főbb jellemzők:

  • HDTV 720p/1080p és 4 MP-es felbontás
  • WDR és éjjel-nappali funkció
  • HDMI kimenet* és beépített mikrofon*
  • Környezetbarát
  • Zipstream H.264-et és H.265-öt támogatva

Ezek a termékek Axis Zipstream technológiát kínálnak egyaránt H.264-hez és H.265-höz, amely jelentősen csökkenti a sávszélesség és tárhely használatát. Továbbá, 52%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek és mentesek a veszélyes brómozott és klórozott égésgátlóktól (BFR/CFR mentes).

*Bizonyos modellekben érhető el.

A kamerák elérhetők lesznek 2020. márciusától.

További információkat az Axis weboldalán talál.