Új Wisenet Q sorozatú flateye IR dómok: QNE-8011R és QNE-8021R

Az új 5 megapixeles flateye IR dóm Wisenet hálózati kamerák a Hanwha Techwintől magas páratartalmú környezetekbe van tervezve, ahol van esély a páralecsapódásra a hőmérsékletkülönbségek miatt. A flateye kialakításnak, amikor a lencse elé közvetlenül egy lapos üvegfelület van berakva, megvan az az előnye a dómmal szemben, hogy az infravörös világítás által keltett tükröződés és a karcolások képre való hatása csökken.

A Wisenet QNE-8011R 2,8 mm-es, a Wisenet QNE-8021R 4,0 mm-es fix lencséket tartalmaz, miközben mindkettő beépített infravörös világítással rendelkezik, amellyel éjszaka akár 20 méterig felismerhetők az objektumok.

Mint minden Q sorozatú kamera, ezek a kamerák is tartalmaznak ICR (éjjel-nappali) és LDC (lencsetorzítás korrekció) funkciót. Továbbá 120dB-es WDR-rel is rendelkeznek, így a változékony fényviszonyok sem jelentenek akadályt.

 

Intelligens videoanalitikák

Fókuszvesztés-, szabotázs-, mozgás- és belépés/kilépés detektáció van a kamerákban, de harmadik féltől származó appokkal is bővíthetők, amelyek magán a kamerák hardverén futnak.

 

WiseStream II

A Wisestream II technológiának hála a kamerák rendkívül sávszélességbarátok, csökkentve a videomegfigyelő rendszer TCO-ját (total cost of ownershipjét), tehát pénzt spórolva Önnek a hálózati és adattárolási eszközökön.

 

További főbb funkciók:

  • Hallway View: 9:16 és 3:4 képarány szűkebb területek hatékony megfigyeléséért.
  • MicroSD/SDHC/SDXC memória kártya hely, amelyeken akár 128 GB-nyi adatot tárolhat az Edge-en.
  • Power over Ethernet (PoE) támogatás.
  • ONVIF támogatás

További információkat a Hanwha Techwin Europe weboldalán talál angol nyelven.