Új 2N® Access Unit 2.0 - előrendelés

A 2N beléptetőrendszer család legújabb tagjai hamarosan elérhetők lesznek. A 2N Access Unit 2.0 modulok március elején fognak megjelenni, de már most előrendelheti őket nálunk.

2.0-ás beléptető modulok

Az Access Unit 2.0 modulok mindhárom változatában megtalálható az RFID kártyaolvasó, amely használható NFC képes mobileszközökkel is. Az első az csak RFID-s beléptetést tesz lehetővé, a második érintős számbillentyűzettel, a harmadik Bluetooth technológiával egészíti ki az RFID-t. Így, ha RFID-n kívül más beléptetési lehetőségre is szüksége van, ez mostantól megoldható egyetlen eszközzel az RFID és egy különálló számbillentyűzet vagy Bluetooth modul helyett, így költséghatékonyabb, a telepítés is egyszerűsödik, és kevesebb helyet foglal el egy modul az ajtó mellett.

 

2N® Access Unit 2.0 RFID

 • Többfrekvenciás RFID kártyaolvasó
 • Minimális kábelezési követelmények
 • IP interkomokkal megegyező dizájn
 • Távoli konfiguráció és adminisztráció

Biztonságos kártyákra való áttérés irodaközpontokban

A vállalatok nagy része még mindig régi, nem biztonságos technológiát használ, amely könnyen kijátszható. A 2N Access Unit 2.0 többfrekvenciás RFID olvasóval rendelkezik, támogatva a régi 125kHz-es és az új 13,56MHz-es kártyákat, így leegyszerűsíti az átállást a modern beléptetésre, minimalizálva a költségeket.

 

2N® Access Unit 2.0 Bluetooth & RFID

 • Mobil hitelesítés kényelme
 • Mobil hitelesítés ingyen
 • Többfrekvenciás RFID kártyaolvasó
 • Különböző módok a felhasználó azonosítására

Beléptetés progresszív és konzervatív embereknek egyaránt

A modern lakóépületekben az emberek a mobiljukat használják otthonuk automatizálására, például a hőmérséklet, a lámpák és a klíma vezérlésére. Ezek az emberek most már belépésre is használhatják a telefonjukat, míg a többiek használhatják a hagyományos RFID kártyákat.

Támogatott üzemmódok:

 • Gombnyomás az appban mód - nyisson ajtókat a 2N® Mobile Key okostelefon applikációban való gombnyomással
 • Érintés mód – hagyja a telefont a zsebében és egyszerűen éritse meg a beléptető egységet magát

 

2N® Access Unit 2.0 Touch Keypad & RFID

 • Áttérés okos és biztonságos kártyákra
 • Okos automatikus kalibráció
 • Kétfaktoros hitelesítés
 • Riasztás csendes aktiválása

Belépés magasan őrzött területekre

A felhasználóknak az RFID kártya lehúzásával és a PIN kód beírásával kell magukat azonosítani a magasabb biztonságú területekre való belépéshez, mint például bankokba, laboratóriumokba vagy egy bolt raktárjába. Ez egyszerűen megvalósítható a többfrekvenciás kártyaolvasót és számbillentyűzetet ötvöző, kompakt 2N Access Unit 2.0-nak köszönhetően, amely támogat kétfaktoros hitelesítést.

 

2N® Access Unit 2.0 funkciói és előnyei

Védje meg az épületet és az embereket

Használja a 2N Access Unit 2.0 megoldást, hogy megakadályozza az épületbe való illetéktelen belépést, a legmagasabb szintű biztonságot nyújtva a bent lévő embereknek.

Idő és jelenlét (T&A) terminál

A 2N Access Unit 2.0 T&A terminálként is működik, rögzítve a munkavállalói érkezését és távozását. Ezek az információk elküldésre kerülnek a 2N® Access Commanderbe, ahol grafikusan megtekinthetők.

Egy teljes megoldás része

A 2N Access Unit 2.0-át és a 2N IP interkomokat egy nagy telepítésként kombinálva és a 2N® Access Commanderrel kezelve egy teljesértékű, tisztán IP-alapú beléptető megoldáshoz jut.

Mindkét oldalról védett ajtó

További modulok, például egy RFID olvasó, számbillentyűzet, ujjlenyomatolvasó vagy Bluetooth csatlakoztatható a 2N Access Unit 2.0-hoz, lehetővé téve egy ajtó mindkét oldalról történő egyszerű biztosítását.

Belépés időprofilok alapján

Állítson be különböző időprofilokat, hogy Ön mondhassa meg, ki és mikor léphet be a területeire, pl. munkaidőben, hétvégéken.

Biztonság, mint prioritás

IP-alapú eszközöknél a hálózati biztonság kulcsfontosságú, így a 2N Access Unit 2.0 támogatja a 802.1X protokollt, a HTTPs kommunikációt és a szótáralapú támadások elleni védelmet az IP hálózata biztonsága érdekében.

Adminisztráció webes felületen

Egyszerűen csatlakoztassa a beléptető egységet a helyi hálózatára, hogy mindent beállíthasson egy webes felületről.

Fejlett eseményjelentések

A 2N Access Unit 2.0 nem csak hogy lehetővé teszi a rendszernaplók szerverre történő elküldését, de még email értesítést is adhat az épület biztonsági személyzetének vagy HTTPs parancsot küldhet egy harmadik féltől származó rendszernek választott eseményeknél.