PLANET WGSW-20160HP menedzselhető Gigabit PoE switch

Költséghatékony IPv6 menedzselhető Gigabit Switch megoldás vállalatoknak

A PLANET WGSW-20160HP az egy Layer 2+ menedzselhető Gigabit PoE Switch, amely fel van vértezve a PLANET intelligens PoE funkcióival a kritikus üzleti alkalmazásokhoz. A WGSW-20160HP 16 db 10/100/1000BASE-T porttal van felszerelve, a portok egyenként 30-watt 802.3at PoE+-szal rendelkeznek, és 4 extra Gigabit TP/SFP kombinált interfész is van rajta. IPv6/IPv4 menedzsmentet és beépített L2/L4 Gigabit Switching motort nyújt, és videomegfigyelésnél használt képek és videók nagysebességű átvitelét teszi lehetővé. A 230W-os áramátviteli keret képessé teszi a switch-et különféle PoE alkalmazásokra, így egy gyors, biztonságos és költséghatékony Power over Ethernet hálózati megoldáshoz jutnak a vállalatok IP-alapú biztonsági videomegfigyeléshez.

Kiberbiztonsági hálózati megoldás a biztonsági kockázat csökkentéséért

Az új generációs WGSW-20160HP kiberbiztonsági funkciói megvédik a kulcsfontosságú hálózatokat a kibertámadásoktól, tehát a switch külön költség és erőbefektetés nélkül teszi még biztonságosabbá e hálózatokat. Az új WGSW-20160HP erősebb hardverrel és nagyobb memóriával rendelkezik, és az SSH, TLS és SSL protokollok frissítve lettek, így még erősebb védelmet nyújt. Olyan kiberbiztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például DHCP Snooping, IP Source Guard, ARP Inspection Protection, 802.1x portalapú és MAC-alapú hálózati hozzáférés-kezelés, RADIUS és TACACS+ felhasználói fiókok kezelése, SNMPv3 hitelesítés, és továbbiak. Mindezen funkciók egy teljesértékű biztonsági megoldássá teszik a switch-et. A hálózat adminisztrátora minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben alakíthat ki magas biztonságú vállalati hálózatokat.

Az ONVIF eszközök kényelmes és okos kezelése hálózatfelderítés funkcióval

A PLANET legújabb funkciója is az eszközbe került, az ONVIF támogatás, amely kifejezetten az IP-alapú videomegfigyelő rendszerekbe lett tervezve. A WGSW-20160HP grafikus felületén egyetlen kattintással megkeresheti és megjelenítheti a hálózaton lévő ONVIF eszközöket. Továbbá, az épület alaprajza feltölthető a switch-re, a megfigyelési és egyéb eszközök kezelésének leegyszerűsítéséért. Mindezeken felül felhasználók valós idejű megfigyelési információkhoz és online/offline állapotjelentéshez juthatnak. A PoE-s eszközök újraindíthatók a grafikus felületről.

További információkat a PLANET weboldalán talál.