PLANET ISW-504PTv3 - Teljeskörű PoE+ tápellátási megoldás

A Plug and Play funkcióval ellátott és nagy igényeket támasztó ipari környezetekbe telepíthető PLANET ISW-504PT az egy ipari minőségű, DIN-rail típusú nem menedzselhető Fast Ethernet PoE+ Switch 4 db 10/100BASE-TX PoE+ porttal, és 1 további Fast Ethernet interfésszel videó és adat uplinkhez.

Az új ISW-504PT power boost rendszerrel rendelkezik és képes megbízhatóan, stabilan és csendesen működni bármilyen magas igényű környezetben a teljesítmény romlása nélkül. A különböző PoE alkalmazási módokra leadható teljesítmény összesen 120 watt, a működési hőmérséklete pedig -40°C-tól 75°C-ig terjed a megerősített IP40 fémháznak köszönhetően.

 

Az Ethernet adatátviteli távolság bővítése

Az ISW-504PT-nek van egy beépített DIP kapcsolója, amellyel „Standard”, „VLAN” és „Extend” üzemmódok között lehet váltani. Alapértelmezésként átlagos IEEE 802.3af/at PoE+ Switch-ként működik a "Standard" módban. A "VLAN" mód portalapú VLAN funkciót kínál, amely segít megakadályozni az IP kamerák multicast vagy broadcast kapcsolatainak egymásra történő befolyását. Az "Extend" üzemmódban 25 wattos PoE kimeneti teljesítményt támogat 250 méterig.

Főbb jellemzők:

  • 4 db IEEE 802.3at PoE+ RJ45 réz port, az egyes portok 36 wattot támogatnak
  • IP40 kompakt, helytakarékos fémház
  • 12 ~ 48V DC redundáns teljesítmény power boost technológiával
  • Hardveres DIP kapcsoló a Standard, VLAN és Extend üzemmódok közötti váltáshoz
  • 120 wattos PoE büdzsé
  • 4 db valós idejű PoE használat indikátor

További információkat a PLANET weboldalán talál angol nyelven.