PLANET IGS-6325-24P4X switch

Fejlett Layer 3 menedzselhető biztonságos PoE megoldás

A PLANET IGS-6325-24P4X L3 ipari menedzselhető PoE+ Switch, amely 24 db 10/100/1000BASE-T 802.3at PoE+ portot tartalmaz portonként 36 watt-tal, továbbá 4 db megosztott SFP portot és 4 db 10G SFP+ portot egyetlen 1U-s házban. A 10Gbps-os uplinkkel, az IGS-6325-20T4C4X extrém magas mennyiségű adatot képes kezelni biztonságos topológiában, egy ipari backbone-hoz vagy nagykapacitású szerverekkel összekötve. Felhasználóbarát, de mégis fejlett IPv6/IPv4 menedzsment felületeket, L2/L4 switching funkciók széles tárházát, Layer 3 OSPFv2 dinamikus routing képességet, és fejlett ITU-G.8032 ERPS Ring technológiát nyújt, a még jobb helyreállásért, továbbá PLANET intelligens PoE funkciókat a kültéri PoE IP videomegfigyeléshez, és vezeték nélküli hálózati alkalmazásra is alkalmas. Képes megbízhatóan, stabilan és csendben működni -40-től 75 °C-ig.

Kiberbiztonsági hálózati megoldás a biztonsági kockázat csökkentéséért

Az IGS-6325 sorozat támogatja az SSHv2, TLS és SSL protokollokat, hogy erős védelmet nyújtson a fejlett támadásokkal szemben. Számos kiberbiztonsági funkciót tartalmaz, mint például DHCP Snooping, IP Source Guard, ARP Inspection Protection, 802.1x portalapú és MAC-alapú hálózati hozzáféréskezelés, RADIUS és TACACS+ felhasználói fiók kezelést, SNMPv3 hitelesítést, és még továbbiakat.

ONVIF eszközök kényelmes és okos kezelése detektálás funkcióval

A PLANET legújabb funkciója is az eszközbe került, az ONVIF támogatás, amely kifejezetten az IP-alapú videomegfigyelő rendszerekbe lett tervezve. Az IGS-6325-24P4X grafikus felületén egyetlen kattintással megkeresheti és megjelenítheti a hálózaton lévő ONVIF eszközöket. Továbbá, az épület alaprajza feltölthető a switch-re, a megfigyelési és egyéb eszközök kezelésének leegyszerűsítéséért. Mindezeken felül felhasználók valós idejű megfigyelési információkhoz és online/offline állapotjelentéshez juthatnak. A PoE-s eszközök újraindíthatók a grafikus felületről.

A termék teljes leírását megtekintheti a PLANET weboldalán angol nyelven.