Milestone XProtect 2022 R2
Címkék:hírek

 

 

Megérkezett a Milestone Systems VMS szoftverének idei második kiadása, az XProtect 2022 R2, melyben a legnagyobb újítás a Corporate verzióban elérhető XProtect Incident Manager  funkció, emellett a rendszámfelismerő alkalmazás is kifinomultabb lett, és persze egyéb kisebb változások is történtek, mint

  • A Windows Server 2022 bekerült a támogatott operációs rendszerek közé, míg a Windows 8.1 kikerült onnan
  • Az XProtect Smart Client többé nem elérhető 32 bites kiadásban
  • GDPR előírások miatt a mobil klienseken a push üzenetek alapértelmezetten ki vannak kapcsolva
  • A Web kliens megújulásának részeként a felső panel újratervezésre került

 

XProtect Incident Manager
 

A Milestone Corporate verziójába beépített vadonatúj funkció, az XProtect Incident Manager segítségével az operátorok közvetlenül a VMS szoftverből kezelhetik az incidenseket, és már az eset kibontakozása közben hozzárendelhetnek bizonyítékként szolgáló videofelvételeket.

Guard_R2

Az XProtect Incident Manager teljes irányítást biztosít az exportálható formátumok és egyéb beállítások terén, lehetőséget nyújt az események részleteinek egyetlen dokumentumba történő gyűjtésére, amely kinyomtatható vagy PDF-ként exportálható.

 

Miért kezeljük az incidenseket a VMS rendszerünkben?

Egy esemény első jele leggyakrabban az, hogy a kezelő vagy akár egy analitika valamelyik kamerán észrevesz valami szokatlant, vagy ami napjában többször is előfordulhat. Az XProtect Incident Manager segítségével, a kezelők már a lehetséges incidens legelején kezdhetnek dokumentálni, majd további részleteket és bizonyítékokat adhatnak hozzá, így teljessé téve a képet.

Bármikor, egyszerűen és automatikusan exportálhatunk további felvételeket, elég, ha a felvételt az export listához adjuk. Ha elindítjuk egy incidens kezelését, az éppen élőben megtekintett kamerák képe automatikusan mentésre kerül, amikhez később továbbiakat rendelhetünk. Az események típusai és az ezekhez tartozó részletek személyre szabhatóak a Management Client felületén. A mentett incidensekben történő minden aktivitás és változtatás naplózásra kerül, ezzel is biztosítva az alaposságot.

 

XProtect LPR – rendszámtábla stílus felismerés
 

Az új funkció segítségével akár a rendszámtábla jellemzői alapján is csoportosíthatjuk a járműveket. 

rendszam

A rendszám stílusát meghatározza a szín, alak és betűtípus, amelyek országról országra vagy azon belül is változóak. A felismerést segítheti hasonló típusok csoportba rendezése, például általános, taxi vagy hatóságok által használt rendszámokról. A csoportok a Management Client felületén kezelhetőek és kényelmesen személyre szabhatóak az elvárt igények szerint.