Két új hálózati hangszóró az Axis-tól proaktív elrettentő megoldásért bármilyen környezetbe

Az Axis Communications bejelentett egy új megfizethető hálózati mini hangszórót, amely gyakorlatilag bárhova illik és egy új kürthangszórót bármilyen kültéri környezetbe, bármilyen éghajlatba. Mindkét hangszóró lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy reagáljanak incidensekre, amelyeket a kamerájuk detektál, az elkövetők elrettentésére élő szóval vagy előre felvett üzenetekkel.

AXIS C1410 hálózati mini hangszóró

Az AXIS C1410 hálózati mini hangszóró okos és diszkréten beleillik kisebb helyekbe. Nyílt szabványokon alapszik, így egyszerű integrálni más rendszerekkel, mint például VoIP telefonokkal és videokamerákkal és analitikákkal az Axistól vagy mástól. A felhasználók értéket adhatnak a biztonsági rendszerükhöz azzal, hogy reagálhatnak arra, amit látnak hangüzenetekkel. Egy előre felvett üzenet játszható le, vagy egy riasztás értesítheti a biztonsági személyzetet, hogy a behatolókat elijesszék élő szóval. A felhasználók használhatnak hangüzeneteket eligazítás adására is, ha szükséges.

Főbb jellemzők:

 • Egyszerű integráció hálózati videóval, beléptető rendszerekkel és VoIP-pal
 • Megfizethető ás és széles audiolefedettség
 • Beépített, előre konfigurált digitális jelfeldolgozás (DSP) biztosítja a mindig tiszta hangüzeneteket már az első használattól
 • Távoli egészség-ellenőrzés – így mindig tudja, hogy a hangszórói működnek
 • Beépített memória az előre felvett hangüzenetek tárolására
 • Beépített PIR szenzor mozgásérzékeléshez

Köszönhetően a kicsi, rgalmas dizájnjának és megfizethető árának az AXIS C1410 az egy tökéletes módja annak, hogy kibővítsük a hanglefedettséget a felhasználó helyszínének minden részére. Telepíthető falakra, plafonokra, folyosókra vagy más helyekre. És természetesen az elrettentés mellett használhatja általános bejelentések tételére és háttérzene lejátszására is.

AXIS C1310-E hálózati kürthangszóró

A megerősített AXIS C1310-E hálózati kürthangszóró kibír -40-től +60 °C közötti hőmérsékletet. Nyílt szabványokon alapszik, így egyszerű integrálni más rendszerekkel, mint például VoIP telefonokkal és videokamerákkal és analitikákkal az Axistól vagy mástól. A felhasználók elijeszthetnek behatolókat, akiket a kameráik detektáltak egy érthető, távoli élő szóval vagy előre felvett üzenetekkel.

Főbb jellemzők:

 • Egyszerű integráció hálózati videóval, beléptető rendszerekkel és VoIP-pal
 • -40-től +60 °C-ig helytáll
 • Beépített, előre konfigurált digitális jelfeldolgozás (DSP) biztosítja a mindig tiszta hangüzeneteket már az első használattól
 • Távoli egészség-ellenőrzés – így mindig tudja, hogy a hangszórói működnek
 • Két beépített általános célú bemenet/kimenet (GPIO)

Köszönhetően a rugalmas dizájnjának, az AXIS C1310-E telepíthető falakra és oszlopokra a maximális kihasználásért és kényelemért. És természetesen használhatja általános bejelentésekre is.

Az új hálózati hangszórók elérhetőek lesznek az első negyedévben.

További információkat az Axis weboldalán talál.