F101-A XF P1367 robbanásbiztos fix box hálózati kamera

Az Axis Communications kiadta az új fix box kameráját, az F101-A XF P1367-et, amely megfelel a Class I, I/II/III, Division 1 és Zone 1 szabványoknak, csakúgy mint az ATEX-nek és IECEx-nek. Az egyszerűen telepíthető és integrálható IP kamera alumínium piros házzal kapható, veszélyes területekre, mint például ipari üzemekben való használatra.

A vörös szín használatával a kamera jobban látható és nagyobb visszatartó ereje van, és biztonságot sugárzó a kinézete. Arra lett tervezve, hogy észlelje a tilosban járókat és megvédje munkavállalókat potenciálisan robbanásveszélyes környezetekben. Az i-CS lencsének köszönhetően a kamera képes automatikusan beállítani a fókuszát, a látószög pedig távolról módosítható. A képe optimalizálva van biztonsági célokra a megvilágítottságtól függetlenül a Lightfinder és WDR-Forensic Capture technológiák által.

Főbb jellemzők többek között:

  • Class I/II/III, Division 1 és Zone 1 minősítés
  • ATEX és IECEx minősítés
  • Költséghatékony telepítés PoE-vel
  • Távoli zoom és fókusz i-CS lencsével
  • 5 MP-es felbontás 25/30 fps-sel

A kamera könnyű súlya egyszerű telepítést és kezelést tesz lehetővé magas tornyokban vagy épületekben. A termék költséghatékony marad a végfelhasználóknak a PoE támogatásnak köszönhetően.

További információkat a termékről az Axis weboldalán talál.