AXIS P3719-PLE multidirectional kamera négy kamerafejjel

Az Axis Communications piacra dobta az AXIS P3719-PLE-t, egy új multidirectional, négycsatornás kamerát csatornánként Quad HD felbontással és 30 fps képkockasebességgel. Az egyszerűen telepíthető kültéri kamera süllyesztve és sarokba is telepíthető, és tartalmaz egy integrált IP66/IP67 besorolásnak megfelelő védőt.

Az AXIS P3719-PLE úgy lett megtervezve, hogy a fényviszonyoktól függetlenül mindig kiváló tisztaságú és élességű videót rögzítsen, köszönhetően az Axis Lightfinder technológiának, a WDR-nek és a 360°-os IR világításnak. A négy varifokális kamerafejjel könnyedén megfigyelhet négy különböző terület eltérő irányokban. Kiválóan megfigyelhet vele 360°-ban, akár vegyítve a nagy területet lefedő képeket a részletes, kinagyított képeket.

Főbb jellemzők:

  • 15 MP-es, 360°-os multidirectional kamera
  • 360° IR megvilágítás és távoli zoom/fókusz
  • Lightfinder és WDR
  • A négy varifokális kamerafej rugalmas pozícionálása
  • Axis Zipstream technológia a sávszélesség- és tárhelyigény csökkentéséért

A termék költséghatékony, mivel négy kamera egyben, egyetlen kamera áráért. Ez azt jelenti, hogy egyetlen kamerát kell telepíteni, egyetlen kábelt kell kihúzni, egyetlen IP-címre és videomenedzsment szoftver (VMS) licencre van szükség, és még a telepített analitikáknak is csak egy-egy licenc kell.

További információkat az Axis weboldalán talál.