AXIS A8207-VE Network Video Door Station

Az AXIS A8207-VE Network Video Door Station egyetlen eszközben egyesíti a videomegfigyelést, a kétirányú kommunikációt és a beléptetést. Ez az eddigi legfejlettebb door stationje az Axis-nak, és még nagyobb biztonságot alakíthat ki vele. A nyílt interfészei számtalan lehetőséget kínálnak az integrációra, így egyszerűen kombinálhatja más biztonsági megoldásokkal. Az AXIS A8207-VE tökéletes olyan bejáratokhoz, ahol rengeteg ismert és ismeretlen ember halad át.

  • Teljes funkcionalitású 6 MP-es IP kamera
  • Integrált RFID-olvasó beléptetéshez
  • Számbillentyűzet híváshoz és PIN-kódos azonosításhoz
  • Akusztikus visszhang- és zajszűrés
  • Kompromisszum-mentes integrációs lehetőségek
  • SIP, VAPIX és ONVIF kompatibilitás

Három az egyben

Az AXIS A8207-VE az három magas színvonalú biztonsági megoldás az egyben, így nincs szüksége külön berendezésre a bejáratainál. A kétirányú, tiszta hangú kommunikációért a személyzet és a látogatók között visszhangszűrést, zajcsökkentést kínál, és indukciós hurkot hallókészülékekhez. Továbbá olvasó is van benne (RFID) a munkavállalók beléptetéséhez, amelyet távolról kezelhet a számítógépével, asztali telefonjával vagy mobileszközével.

Kiváló hálózati megfigyelési képességekkel rendelkezik a teljes funkcionalitású 6 MP-es biztonsági kamerának köszönhetően, amely fejlett technológiákkal rendelkezik, mint például széles dinamikatartomány, Axis Zipstream és ACAP támogatás intelligens analitikákért. Továbbá tartalmaz egy multifunkciós PIR szenzort azért, hogy például érzékelje a közeledő egyéneket és eseményeket indítson, például felvételt vagy üdvözletet. Harmadik féltől származó audioanalitikák integrálhatók belé, hogy hangos figyelmeztetéseket vagy felvételeket indítsanak, ha például lövés vagy erőszakosság hangját érzékeli. És a beépített szabotázs-érzékelők eseményeket indíthatnak, ha valaki a door station manipulálásával akar belépni.

Tényleg nyílt és tényleg okos

Az AXIS A8207-VE tényleg nyílt, amely azt jelenti, hogy nem kell elköteleznie magát hardverhez vagy szoftverhez. E helyett, szabadon használhatja az AXIS A8207-VE-t nyílt szabványú hardverrel vagy szoftverrel attól a gyártótól, amelyiktől szeretné – integrálhatja a már meglévő megoldásaival is, és a jövőben vásárlottokkal.

És mivel az AXIS A8207-VE nyílt platformra épül, így integrálhatja a beléptető rendszerét más videomegfigyelő, beléptető és VoIP kommunikációs rendszerek és megoldások hosszú sorával. Számos port, relét és támogatott protokollt tartalmaz, amelyekkel külső szenzorokat csatlakoztathat, lámpákat kapcsolhat, ajtókat nyithat, kamerákat indíthat el, vagy riasztót szólaltathat meg. Az - okos - lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen. Még HDMI kimenet is van rajta, amellyel akármilyen szabványos képernyőt az ajtón belülre helyezhet, egy virtuális ablakot létrehozva, amelyen keresztül láthatja, biztonságos-e kimenni.

Egyszerű beléptetés

Az AXIS A8207-VE használható kártya és PIN-kód olvasóként a munkavállalók és más felhatalmazott személyek beléptetésére beavatkozás nélkül. Az ismeretlen látogatók használhatják a door station számbillentyűzetét, hogy a recepciót, az általuk meglátogatott személyt vagy a biztonsági személyzetet hívják és belépést kérjenek. A hívott személyek aztán láthatják, beszélhetnek a látogatókkal és ajtót nyithatnak nekik közvetlenül vagy távolról mobileszközről, IP-telefonról vagy videomenedzsment rendszerből.

További információkat az Axis weboldalán talál.