A Hanwha Techwin tovább bővíti a megfizethető Wisenet Q H.265 kamerasorozatát

A három új Wisenet Q kamera, amelyet a Hanwha Techwin mostanában bejelentett, széleskörűen alkalmazható valós problémákra, költséghatékonyan.

Wisenet QNP-6230RH 2 megapixeles IR PTZ kamera: A városközpontokhoz, nagyméretű nyilvános helyekhez és más széleskörű kültéri videomegfigyelési feladatokhoz tervezett Wisenet QNP-6230RH az infravörös világításával 100 méterig lát el sötétben. Továbbá fel van szerelve beépített giroszkóppal, amely pontos képstabilizációt nyújt szél vagy vibráció esetén, stabil képeket eredményezve.

 

Wisenet QNF-8010 6 megapixeles mini fisheye kamera: A csak 99mm széles és az előző modellhez képest 40%-kal kisebb Wisenet QNF-8010 ideális kicsi és közepes méretű alkalmazásra, ahol a kinézet számít, mint például bankokban, irodákban és üzletekben. A kamera 4 megjelenítési módot kínál, egyetlen fisheye, egyetlen panoráma, dupla panoráma és négyszeres nézet módot, miközben a beépített emberszámláló és hőtérkép analitikák lehetőséget nyújtanak az üzlettulajdonosoknak, hogy megfigyeljék az üzlet hatékonyságát az üzletben tartózkodó emberek és a tényleges eladások összevetésével.

 

Wisenet QNV-6023R 2 megapixeles mobil IR kamera: a Wisenet Q QNV-6023R robusztus megoldást nyújt tevékenységek megfigyelésére buszokon, vonatokon, kamionokon és más közlekedési eszközökön és fejlett audió zajcsökkentő szoftverrel van ellátva, hogy a mikrofon kiszűrje a vibráció hatásait. Olyan alkalmazásokra, ahol a kamera infravörös világítása nem használható, a Wisenet QNV-6023R fejlett alacsony megvilágítású funkciót nyújt. Az egyidőben útjára indított Wisenet QNV-6024RM megerősített M12 csatlakozóval van ellátva, lehetővé téve a biztonságos és megbízható kommunikációt.

„Annak ellenére, hogy megfizethetően vannak árazva, nem volt kompromisszum a funkcióikon vagy az összeszerelési minőségükön ezeknek a kameráknak,” mondja Uri Guterman, Head of Product & Marketing a Hanwha Techwin Europe-nál.

„Mindegyik az ügyfeleinket meghallgatva lett fejlesztve, akik biztosak lehetnek benne, hogy 2020-ban és azon túl is folytatni fogjuk más izgalmas termékek és megoldások kifejlesztését a fejlődő piaci igényeknek megfelelően.”

Főbb jellemzők

A Wisenet QNP-6230RH, QNV-6023R és QNV-6024RM mind intelligens videoanalitikákat (IVA) tartalmaznak, például szabotázs, mozgási irány érzékelése, fókuszvesztés detektálás, virtuális vonal, belépés/kilépés, megjelenés/eltűnés és mozgásérzékelés.

Más jellemzők, amelyek mind a három kamerában megvannak:

Széles dinamikatartomány (WDR), amely 120dB-ig teljesít, hogy tiszták legyenek a képek változékony fényviszonyok között is.

Egy SD/SDHC/SDXC memóriakártya foglalat, amely lehetővé teszi videó vagy adatok edge-en való tárolását a hálózat kiesése esetén. A videobizonyíték, amely potenciálisan elveszett volna, visszanyerhető, amint a hálózati kapcsolat helyreáll.

H.265, H.264 vagy MJPEG tömörítés, a sávszélességbarát WiseStream II-vel kiegészítve, egy kiegészítő tömörítési technológiával, amely dinamikusan vezérli a kódolást, kiegyensúlyozva a minőséget és a tömörítést a képen látott mozgás alapján. A sávszélesség-hatékonyság 99%-kal javul a jelenlegi H.264 tömörítéshez képest, amikor a WiseStream II-t kombinálják H.265 tömörítéssel. A WiseStream II csökkenti a teljes költségét a videomegfigyelő rendszerének azzal, hogy csökkenti a tárhely- és sávszélességigényeit a magas minőségű kameráknak.