2N® Indoor Compact, a stílusos és megfizethető videó beltéri egység

A 2N® Indoor Compact 4,3 colos színes kijelzője megmutatja Önnek, ki áll az ajtajánál, és a kiváló HD hangminőség segítségével úgy beszélgethet a látogatóival, mintha csak mellettük állna. Prémium dizájn és okos funkciók jellemzik ezt a készüléket.

A nagy, színes háttérvilágítású gombokkal ellátott, intuitív kezelőfelület használatához nem kell szakértőnek lennie, akár időseknek is tökéletes; egyszerűen fogadhatja a hívásokat a látogatóitól, megnézheti, kik állnak az ajtóban, beszélhet velük, majd távolról nyithatja az ajtót. Viszont, ha nyugalomra vágyik, akkor néma módba kapcsolhatja a 2N® Indoor Compactot, a gyerekzár funkcióval pedig elkerülheti, hogy gyermekei hívatlan látogatókat engedjenek be.

Nem volt otthon, amikor valaki csengetett? A készüléken visszanézheti a látogatás idejét, sőt, a látogatóról készült képet is. Hacsak nem volt kéznél a telefonja; a 2N® Mobile Video mobilalkalmazás támogatásnak hála okoseszközéről is hívhatja a 2N® Indoor Compactot és 2N® interkom eszközeit interneten keresztül. Távolról leellenőrizheti, ki áll az ajtóban, és ha egy családtag vagy egy ismerőse jött, akár be is engedheti, ameddig Ön haza nem ér.

A készülék tudásán kívül nem lehet elmenni a stílusos és strapabíró dizájnja mellett sem. A feketében és fehérben is elérhető 2N® Indoor Compact felületét üveg borítja, amely kémiailag megerősített, így megvédi azt az esetleges karcolásoktól és ütésektől.

Ajánlatkérés

További információkat a 2N weboldalán talál.