MBF IX. konferencia

A konferencia minden évben választ egy mottót, amely utal arra is, hogy mi az a központi téma, ami köré a konferencia szerveződik.

Az idén a konferencia mottója: "A kommunikáció kora - Bábeli zűrzavar"

Ez arra utal, hogy a kommunikáció korát éljük, amikor minden és mindenki kommunikál egymással, de mintha ez a sokcsatornás kommunikáció sok mindent összekuszálna. Lassan nincsenek már titkaink sem és rengeteg kockázatot hordoz a számtalan kommunikációs platform használata.

A konferencia arra keresi a választ, hogy van-e kiút ebből a bábeli zűrzavarból, vannak-e még közös pontjaink? Szót tudunk-e érteni egymással?

Ezeket a kérdéseket mi is rendkívül fontosnak tartjuk és nagyra értékeljük a konferencia szervezőinek azon szándékát, hogy nyílt vitában, őszintén ütköztessük nézeteinket. Az Aspectis arany fokozatú támogatóként szeretne mindehhez jelentősen hozzájárulni. Színvonalas standunkon várjuk mindazon vendégeinket, akik szívesen leülnek velünk beszélgetni szakmai és szakmán kívüli kérdésekről egyaránt. A kiállítótér melletti teremben két alkalommal szakmai előadásra várjuk az érdeklődőket, március 27-énpedig Laczkó Gábor tart plenáris előadást „Eljön 1984?” címmel, amely azt a kérdéskört próbálja meg körüljárni, hogy hol húzódnak a manapság előszeretettel és egyre nagyobb mértékben alkalmazott mesterséges intelligenciára épülő videótechnikai megoldások etikai határai. A szakma iránt érdeklődőket éppen ezért mi is arra biztatjuk, hogy jöjjenek el a konferenciára, hallgassák meg az előadásokat és - nem mellékesen - érezzék jól magukat!

Ehhez mi is szeretnénk hozzájárulna azzal, hogy immár III. alkalommal rendezzük meg a nagy sikerű Csocsó bajnokságunkat, melyre előzetesen lehet regisztrálni

A Csocsó bajnokság lebonyolításáról itt talál további információkat.

 csocso_plakatA4_mail-web

Az MBF konferenciáról bővebben a konferencia honlapján talál információkat.