VILÁGÚJDONSÁG! ITT A 2N LTE VERSO INTERCOM

Ideális retrofit megoldás

Retro_BuildingAz LTE technológia különlegesen alkalmassá teszi ezt a kaputelefont olyan alkalmazásokhoz, mint műemlék épületek felújítása, korszerűsítése, illetve olyan kapuk felszerelése, amelyek távol vannak a főépülettől, így a kábelezésük problémás. A 2N LTE Verso Intercom minden olyan szolgáltatást képes nyújtani, amit a vezetékes változattól megszokhattunk. Így rendelkezik beépített éjjellátó HD felbontású kamerával, vandálbiztos, vízálló kivitelű, valamint széles hőmérséklet tartományban képes működni.

 

 

 

Kiegészítő modulok széles választéka

A 2N LTE Verso Intercom moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy kiegészítők egész „hadseregét” felvonultassa. Összesen 14 féle modul rendelhető, melyek közül – a teljesség igénye nélkül – az alábbiakat emelnénk ki:

  • RFID olvasók2N_LTE_14_Modules
  • Infopanel
  • Nyomógombos panel
  • Bluetooth modul
  • Érintőképernyő
  • Ujjlenyomat olvasó

Ezek segítségével válik igazán sokoldalúvá a rendszerünk, hiszen a hagyományos kaputelefon funkciók mellett beléptető rendszerként is működhet, ráadásul úgy, hogy szabadon választhatunk a hagyományos számkódos, RFID, a mobil telefonos, vagy akár a biometrikus azonosítás közül, de akár ezek kombinációját is használhatjuk. Ezeket a modulokat szerelhetjük falon kívüli, vagy süllyesztett módon egyaránt. A 2N széles választékát kínálja a szerelőkereteknek és tartozékoknak annak érdekében, hogy bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedjen. Mindezt rendkívül tartós és ellenálló kivitelben, hiszen a keretek és a modulok, valamint az alap készülékek egyaránt megfelelnek az IP 54 és az IK08 szabványoknak a vízállósság és az ütésállóság tekintetében.

Hívásfogadás mobillal

A 2N LTE Verso lehetővé teszi a hívások fogadását mobil telefonnal, vagy tablettel akár a lokális wi-fi, akár a mobil hálózaton keresztül, így akkor is kezelhetjük készülékünket, ha éppen nem tartózkodunk otthon. Rendelkezésünkre áll egy olyan funkció is, hogy a hívó félről egy előre megadott e-mail címre küldjön el egy képet. A készülék konfigurálása egy felhő alapú szolgáltatáson keresztül, szintén vezetéknélküli módban történik. Nincs más teendő, mint csatlakoztatni az LTE hálózathoz és a My2N portálon egy biztonságos VPN kapcsolaton keresztül konfigurálható az eszköz.

2N_LTE_NW_SCHEME

Minimális telepítési költség

A 2N LTE Verso Intercom egyik legnagyobb előnye, hogy a telepítési költségek a lehető legalacsonyabbak. Mivel az eszköz nem igényel egyéb kábelezést, mint a tápellátás biztosítása, így ezek a költségek megspórolhatók. Ez különösen műemlék épületeknél, régi házaknál, vagy távol lévő kapuknál jelenthet nagy költség megtakarítást.

Integrált funkcionalitás

lte_verso_main_unit_touch_display_photo_front_left_lqÖsszefoglalva, mit is nyújt a 2N LTE Verso a felhasználóknak? Egy olyan könnyen telepíthető modern IP és mobil hálózati technológiákat és felhő alapú szolgáltatást használó eszköz, amely széles felhasználási körrel, ehhez kínált moduláris felépítéssel áll a felhasználók rendelkezésére. Használható olyan modern kaputelefonként, ahol a kezelő sincs helyhez kötve, hiszen akár a mobilját is használhatja hívásfogadásra és a látogatók beengedésére. A beépített éjjellátó nagy felbontású kamera része lehet az épület video megfigyelő rendszerének. Mindezeken felül széleskörű azonosítási lehetőségekkel beléptető rendszerként is funkcionálhat. Mindezt egy készülékben, elegáns, időtálló kivitelben, a 2N-től megszokott magas minőségben, 3 év gyári garanciával.