Tájékoztató a koronavírus helyzettel kapcsolatban 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni kedves partnereinket és minden érdeklődőt, hogy hogyan kezeli cégünk a koronavírus járvány következtében kialakult egészségügyi és gazdasági krízis helyzetet.

Egészségügyi helyzet kezelése

Természetesen mi is elsődleges szempontnak tartjuk dolgozóink és ügyfeleink egészségének védelmét. Ennek érdekében minden olyan kollégánk otthonról dolgozik ebben az időszakban akinek a munkája ezt lehetővé teszi. A napi ügymenet biztosítása érdekében az Aspectis telephelyén a szükséges minimális létszám tartózkodik, akik gondoskodnak az áruforgalom, illetve a szerviz tevékenység zavartalan biztosításáról. Amennyiben szükséges ellátjuk őket a megfelelő védő felszereléssel. Irodánkban megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítő is rendelkezésre áll.

Kereskedelmi tevékenység

A kijárási korlátozások ellenére folyamatosan fenntartjuk működésünket. Kereskedelmi tevékenységünk és szolgáltatásaink továbbra is partnereink rendelkezésére állnak. Beszállítóink részéről egyelőre nem tapasztalunk jelentősebb fennakadást, az áruk – néhány kivételtől eltekintve – a megszokott átfutási idővel érkeznek be hozzánk. A kiszállítás is egyelőre zavartalan. Az ajánlatok elkészítése, rendelések felvétele is a megszokott módon zajlik. Amiben viszont jelentős változásokat kellett eszközölnünk az a kialakult árfolyam helyzet kezelése. Mivel a forint árfolyama nagyon rövid idő alatt nagyon jelentős változásokat produkál – melyek elsősorban és trendszerűen a gyengülés irányába mutatnak - így 2020.04.01.-től megrendeléseket – néhány kivételtől eltekintve – kizárólag EURO-ban tudunk felvenni és a számla is EUR-ban kerül kiállításra. Továbbra is lehetőség van forint alapú számlát kérni, azonban ennek feltételeiről minden esetben kereskedőinkkel kell egyeztetni.

Műszaki támogatás

Műszaki támogatásunkat is a megszokott színvonalon vehetik igénybe partnereink. Legalább 1 műszaki kolléga minden nap személyesen rendelkezésre áll az Aspectis telephelyén, így a garanciális és garancia időn túli szerviz tevékenységet folyamatosan biztosítjuk. A távoli beavatkozást, telefonos támogatást igénylő tevékenységet pedig akár otthoni munkavégzés keretében is tudjuk biztosítani. Igény esetén helyszíni munkavégzést is vállalunk amennyiben adottak a biztonságos munkavégzés feltételei.

További információkkal szokásos elérhetőségeinken állunk rendelkezésre.