Szoftvernapok | Try before buy akció!
Címkék:hírek

Az Aspectis mindig is a kimagasló hozzáadott értékkel bíró szoftvereket értékesített a kezdetektől fogva. Most karácsonyi akció keretein belül két remek szoftverünket tesszük elérhetővé egy 30 napos demo verzió keretein belül! 

Próbáld ki szoftvereinket, 30 napos demo verziót érhetsz el az alábbi linkekről!

katt_ultinouskatt_vidarex
Ultinous U-Filter demo regisztrációVidarex VSaaS demo regisztráció

ULTINOUS U-FILTER

Az Ultinous U-Filter mesterséges intelligenciát használ a riasztást kiváltó különféle objektumok azonosítására, osztályozására és indexelésére. A képalapú riasztásszűrés segítségével az alkalmazás elvégzi a videóriasztások ellenőrzését, és gondoskodik arról, hogy csak a releváns kameraeseményeket továbbítsa az operátoroknak. Az ismétlődő téves riasztások csökkentése lehetővé teszi a biztonsági csapatok számára, hogy figyelmüket a valódi veszélyekre összpontosítsák. Próbáld ki a mesterséges analitikán alapuló objektumazonosítást, töltsd le a demo-t és nézd meg, milyen hatékonyan biztosít rendszerüzemeltetést a U-Filter használata!

VIDAREX VSaaS

A Vidarex egy újgenerációs, intelligens, felhőalapú videó megfigyelő szolgáltatás, amely soha nem látott sebességet és egyszerű használatot biztosít. Csak szereld fel kameráid, csatlakoztasd a hálózathoz és készen áll a megfigyelésre bárhonnan, bármikor. A Vidarex klienssel most ingyenes most az akció keretein belül rögzítést is kapsz, így láthatod, hogy mennyire rugalmasan tudod monitorozni a megfigyelt területeid. Sokoldalúsága miatt a Vidarex mindenütt jó választás, ahol valamit őrizni vagy védeni kell, és nincs lehetőség helyi rögzítésre, de fejlett szolgáltatásai különösen ott hasznosak, ahol folyamatos monitorozásra és visszakeresésre van szükség.

 

Ha támogatásra van szükséged, szívesen segítünk, keress minket elérhetőségeinken!