Paxton, 2018-as visszatekintés

A Paxton, Európa egyik vezető beléptető rendszer gyártója 2018-ban 4 új terméket dobott piacra a felhasználói visszajelzések alapján, és számos díjra jelölve lettek, amelyből többet meg is nyertek.

A Paxton 2018-as termékei:

Net2 Entry Premium Monitor

A premium monitor áprilisban jelent meg. Az beléptető kínálat legfrissebb tagja számos új funkcióval rendelkezik, így a Net2 Entry rendszer lehetséges használati környezeteinek száma megnőtt.

 

Paxton Connect Admin

Az augusztusban megjelent Paxton Connect Admin applikáció a Net2 rendszerrel használható és leegyszerűsíti a több, távoli helyszínek kezelését a Net2 rendszermérnökök és operátorok számára. Az applikáció letölthető Android és Apple eszközökre.

 

PaxLock Pro

A PaxLock Pro a Paxton vezetéknélküli beléptető családjának legújabb tagja, amelyet telepíthetünk különálló módon, vagy egy Net2 rendszer részeként egyaránt, nagyfokú rugalmasságot nyújtva abban a tekintetben, hogy akkor bővítjük hálózatos rendszerré, ahogyan és amikor csak akarjuk.

 

Net2Air Bridge

A PaxLock Pro mellett megjelent az új és javított Net2Air Bridge, amely diszkrét dizájnnal rendelkezik és egyszerűen telepíthető. A Net2Air Bridge-el kapcsolódhat a vezeték nélküli beléptető egységekhez, köztük a PaxLock Pro-hoz.

Paxton díjak 2018-ban:

  • Benchmark Innovation Award, Access Control Hardware – Net2 Entry Premium monitor
  • PSi Premier Awards, Access Control product of the Year – Net2 Entry Premium monitor
  • Brighton & Hove Business Awards – Company of the Year
  • Sussex Business Awards – International Business of the Year
  • London Stock Exchange 1000 Companies to Inspire Europe
  • Sussex Super Growth Awards, Sussex’s 60 Fastest Growing Businesses – 29. helyezés
  • IFSEC Global Top 50 Most Influential People in Security 2018, Security Tech Leaders - Adam troud, Paxton CEO – 4. helyezés