Milestone: 1 150 új eszközhöz érkezett támogatás 2019-ben

A Milestone Systems kiadta a Device Pack 10.7a-t a Milestone XProtect videomegoldásokat használó partnerei és ügyfelei számára. Így az XProtect VMS már több mint 8 650 modellt támogat, amelyek közül 1 150 db 2019-ben került hozzáadásra.

A device packek, amelyek kéthavonta jelennek meg, szoftverfrissítéseket tartalmaznak az XProtect VMS-hez, hogy az az újonnan megjelenő hardverekkel is működjön. Ezek a frissítések a Milestone-nál prioritást élveznek: a lehető legszélesebb eszköztámogatás fontos része a vállalat nyílt platformú hozzáállásának.

Új modellek és új partnerek

A legfrissebb 10.7a verziójú Device Pack a Milestone-tól 13 különböző partner több mint 80 új eszközéhez hoz támogatást, köztük az új technológiai partnerrel, a Provision ISR-ral.

Az új eszközök több mint fele az ONVIF szabvánnyal lett integrálva. Az ONVIF az egy nyílt ipari fórum, amely szabványosított interfészeket nyújt és promotál az IP-alapú biztonsági termékek hatékony együttműködéséért: https://www.onvif.org/.

Az Axis Communications legfrissebb firmware-e

A Milestone XProtect VMS az új Device Pack 10.7a-val támogatja a legfrissebb 9.50-es firmware -t az Axis-tól, így tucatnyi új AXIS IP hálózati eszközzel működik együtt.

Bosch Metaadat, Átviteli Protokoll és Forensic Search

Ez a Milestone Device Pack javítja a Bosch eszközök metaadat támogatását az XProtectben egy különálló metaadat streaming móddal, amely kombinálja a binárist és az ONVIF-et és a metadat átvitelnél támogatja a Secure Real-Time Transport Protocolt (SRTP-t).

Továbbá, a már nagyon várt Bosch Forensic Search beépülő modul hivatalosan is megjelent az XProtect Corporate és XProtect Expert VMS-ekhez.

Dahua analitika beépülő modulok

Decemberben elérhetővé váltak Milestone XProtect beépülő modulok Dahua arcfelismeréshez, emberszámláláshoz, metaadatokhoz és hőtérképekhez.

 

Az XProtect Device Pack 10.7a-ban újonnan támogatott hardverek listáját megtalálja a Milestone Systems weboldalán: https://www.milestonesys.com/community/business-partner-tools/device-packs/.