Megújulnak a Secureye Szerverek
Címkék:hírek

 

Az Aspectis mindig is arra törekedett, hogy az általunk forgalmazott szerverek naprakészek2907861-l0-2 legyenek mind alkatrészek, mind operációs rendszer szempontjából, és hogy emellett biztosítsák a VMS szoftvereink optimális és zavartalan működését, ezzel megbízható szerver hátteret biztosítva partnereinknek az általunk forgalmazott kamerákhoz és egyéb hálózati eszközökhöz.

Hogy ez a kijelentés továbbra is megállja a helyét, mostantól a Secureye szerverek új generációjával találkozhattok a termék kínálatunkban, melyekben a legújabb alkatrészek mellett a Windows 10 gyártói támogatásának megszűnésével új operációs rendszert is köszönthetünk.

 

  • 13. generációs Supermicro alaplap 2x10Gb LAN + TPM   windows-11-pro

  • 4. generációs Intel Xeon Scalable Silver CPU

  • 32GB RegECC DDR5 memória

  • Új generációs RAID vezérlő

  • Windows 11 Pro operációs rendszer 

A szervereink az alapértelmezett Windows 11 operációs rendszer helyett továbbra is elérhetőek Windows szerver operációs rendszerrel is (Windows Server 2019 vagy 2022).

 

Az 1U-s szerverek továbbra is speciális esetnek számítanak, ezekben megmaradnak a nemrég bevezetett 12. generációs Supermicro alaplapok. 

 

Az operációs rendszer frissítése természetesen a kliens számítógépeinket is érinti, ahogy alkatrészei is folymatosan naprakészek és továbbra is mindig kiemelkedő minőséget képviselnek.