Megjelent a Netavis sMart Data Warehouse 5.1!

Az új frissítés fejleszti a hiányzó adatokról szóló értesítést, hozzá lett adva egy új Generic File Import Format dokumentáció, és ezek mellett számos hibajavítással is szolgál.

A Netavis sMart Data Warehouse adatforrások széles köréből gyűjt és tárol adatokat, beleértve a Netavis másik termékének, az iCAT Video Analytics adatait, és átalakítja azokat kulcsfontosságú teljesítménymutatókká. Csak egy pillantásra van szüksége bármelyik felhasználónak a képernyőre ahhoz, hogy meghozza a megfelelő döntést, a személyre szabott, felhasználó-specifikus információk alapján, amelyeket a sMart Data Warehouse nyújt. Minden adat egyszerűen összehasonlítható és kiértékelhető a mélyebb üzleti intelligenciáért. A rugalmas működés és a rengeteg személyre szabási lehetőség alkalmassá teszi a sMartot a különféle ügyféli igények kielégítésére.

Az legfrissebb sMart Data Warehouse 5.1 még több funkcióval rendelkezik a biztonsági rendszerekből kinyert információk személyre szabott megjelenítéséhez:

Time-lapse: Mostantól lehetőség van arra, hogy megtekintsük, hogy a vásárlók viselkedése hogyan változik idővel.

Exportálás: exportáljunk bármilyen adatot (CVS vagy akár Excel fájlként), amelyet a sMart Data Warehouse tárol

Okos értesítések szenzorokról: értesítésekkel hívja fel a figyelmet az érzékelők furcsa viselkedésére, például ha a szenzor nem elérhető, vagy ha az újabb adatok nagyban eltérnek a múltbéli adatok átlagától.

A bejelentésről szóló hírt megtekinthetik a Netavis weboldalán angol nyelven.

Netavis LinkedIn | Netavis XING