MEGJELENT A 2N® MOBIL VIDEOAPPLIKÁCIÓ ÚJ VERZIÓJA

A legmegbízhatóbb felhőszolgáltatás, amellyel interkomokról fogadhat videohívásokat a mobileszközén, a 2N® Mobile Video számos újítással bővült.

Több fotó hívás közben – most már több fotó készíthető az interkom kamerájával hívás közben, és meg is tekinthető. Ez jobb áttekintést nyújt a felhasználóknak és jelentősen megkönnyíti a látogatók helyes beazonosítását.

G.729 protokoll támogatása – a G.729 kevesebb adatot használ. A gyengébb hálózati elérhetőséggel rendelkezők üdvözölni fogják ezt a funkciót.

Felhasználói környezet javítások – észrevehetően gyorsabb az applikáció, javított telefonkönyv sebesség, gesztusok használata képek és híváslisták böngészésénél, több bejegyzés törlése egyidejűleg, és az ikonok módosítása. Ezek a javítások még intuitívebbé teszik az alkalmazás használatát.

Új űrlap a problémák bejelentéséhez – egy egyszerű űrlap a problémák bejelentésére az applikáción belül, amely gyakran előre kitöltődik automatikusan. Így gyorsabban és hatékonyabban képes a technikai támogató csapatunk megoldani az esetleges problémákat.

Hívás fejhallgatón keresztül – ha fejhallgató van csatlakoztatva az okoseszközhöz, a hívások automatikusan azon keresztül történnek. A hívások egyszerűen fogadhatók és lebonyolíthatók fejhallgató viselése közben.