Hanwha Vision
Címkék:hírek

Seongnam, Dél-Korea, 2023. március 1.

A Hanwha Vision az AI és a felhő technológia integrálásával vezető szerepet kíván betölteni a videós megfigyelés, és az üzleti analitikai folyamatok monitorozása terén. Ezzel egyidejűleg nagyobb üzleti lehetőségeket és személyre szabott megoldásokat kínál az ügyfelek igényeinek kielégítésére.

hv_600_400

A bővítés révén a Hanwha Vision a videófelügyeleti termékein túlmutatva olyan új generációs megoldásokat kínál majd, amelyek integrálják a mesterséges intelligenciát (AI) és a felhőtechnológiákat, s amelyek nagyobb áttekintést nyújtanak az ügyfelek üzleti működésébe, miközben a globális piaci innovációt is előmozdítják.

"Az innováción keresztül alapvető versenyképességünkre építve továbbra is ügyfeleink igényeit igyekszünk kiszolgálni, miközben fejlett látásmegoldásokkal új értéket teremtünk." - mondta Soon-hong Ahn, a Hanwha Vision elnök-vezérigazgatója.

"Ahogy a felügyeleti rendszerek által nyújtott megfigyelés és az eseményt követő elemzés terén bővítjük üzletágunkat, a nagy adatelemzésen és a cselekvőképes megoldásokon keresztül személyre szabott információkat fogunk nyújtani, amelyek nemcsak megelőzik az incidenseket, hanem valós időben reagálnak is rájuk. Új látásmegoldásaink fontos szerepet játszanak majd az ügyfelek működési stratégiáinak előmozdításában." - tette hozzá Ahn vezérigazgató.

Ezzel az üzleti fejlesztéssel összhangban a Hanwha Vision a piaci körülményeknek megfelelően fokozatosan fogja bevezetni tengerentúli leányvállalatainak, termékeinek és megoldásainak márkacseréjét.

A Hanwha Visionről                  
A Hanwha Vision (korábban Hanwha Techwin) több mint 30 éve világszínvonalú optikai tervezéssel, képfeldolgozással és kiberbiztonsági technológiákkal vezető szerepet tölt be a globális videómegfigyelési iparágban. Miközben üzleti tevékenységét globális látásmegoldás-szolgáltatóvá szélesíti, a Hanwha Vision a kulcsfontosságú információk összegyűjtésével, globális adatelemzéssel, és az AI és a felhőtechnológiák felhasználásával még értékesebb szolgáltatást nyújt az ügyfelek részére. A Hanwha Vision-ről további információkért látogasson el a www.HanwhaVision.com weboldalra