Az ÚJ 2N firmware 4 legérdekesebb funkciója interkomokhoz, SIP audióhoz és beléptető egységekhez

Az új 2.25-ös verziójú FW számos új funkciót nyújt IP interkomokhoz, SIP audioeszközökhöz és beléptetőrendszer egységekhez. Alább találhatóak a legérdekesebb új funkciók.

Automatikus e-mail küldése nem várt esemény esetén

Ha a SIP regisztráció meghiúsul, az eszköz magától való újraindulásánál vagy egy biztonsági kapcsoló aktiválódásánál, az IP interkom vagy beléptető egység képes az adminisztrátornak egy informatív e-mailt küldeni az adott eseményről. Biztonsági kapcsoló aktiválódásánál az e-mail képeket is tartalmaz.

Virtuális ONVIF kimenetek támogatása

Készítettünk egy új eseményt OnvifVirtualOutputChange néven az Automation szekcióban, amelyet használat például az IP interkom vagy SIP audioeszköz videomegfigyelő rendszerhez való csatlakoztatásakor. Ha a kamera mozgást érzékel egy lezárt területen, a VMS rendszer küld egy ONVIF parancsot a 2N® SIP kürthangszóró megadott virtuális kimenetére, amely lejátszik egy figyelmeztető üzenetet, amely megakadályozhatja az esetleges rendbontást.

A G.729 kodekhez nincs szükség többé licencre

A G.729 kodekhez most már egyik 2N audioeszközön sincs szükség licencre! A rendszeradminisztrátor használhatja a kodeket bármilyen további költség nélkül, amelynek a legnagyobb előnye az audiokommunikáció sávszélességének a csökkentése a 2N IP interkomok és a harmadik féltől származó audiorendszerek között.

Alfanumerikus hívás a képernyőről

Bizonyos országokban gyakori, hogy az egyes épületek betűvel vannak jelölve, utána pedig az egyes lakások pedig számokkal. Ezért most már alfanumerikusan is csengethet az egyes lakásokba a 2N® IP Verso és 2N® LTE Verso érintőképernyő moduljáról, a látogatóknak csak meg kell adniuk az épületet és a lakás számát (pl. A105, C421, stb.).

Az IP interkomok és beléptető egységek a 2N® Access Commander szoftverrel való megfelelő működése érdekében az új 1.11.1 verziónak telepítve kell lennie.

További információkat a 2N weboldalán talál.